lauantai 25. tammikuuta 2014

Treeni #14: Long legs

1 kierrosEi välineitä!

4 liikesarjaa

Lähdin vähän soitellen sotaan tämän treenin kanssa, katsoin että tämähän ei näytä pahalta. Sinänsä tämä ei hengästyttänyt niin paljon kuin jotkut muut treenit, mutta jalkoihin ja vatsoihin tuli hurja polte! Kädet saivat vähän lepäillä tänään, vaikka pyramidihypyt toki ottivat olkavarsiin.

2010 aikani oli 27:48 (? kysymysmerkillä, ilmeisesti kellon kanssa ongelmia) ja tänään tsemppasin aikaan 17:10!!! Loistava fiilis itsensä ylittämisestä, sekä henkisesti että fyysisesti :) Jalkojen voima on kasvanut ihan hurjasti.

3 kommenttia:

 1. Hyvä treeni! Tehtiin eilen Kempon loppulämppäriksi, tosin helpotimme sen verran, että kaikki toistot olivat 50kpl, eli puolet kahdesta liikkeestä pois. Aika oli n. 13minuutin luokkaa, jos oikein katsoin kellosta. Aika väsynyttä porukkaa oli, mutta tehokasta oli. Kiitos! Kempoon soveltuu parhaiten nää ilman välineitä tehtävät. Tulen jatkossakin jumppauttamaan sun jumppia näin sunnuntai-iltaisin. Kun vaan sais itsensä aamulla tekemään sitten vielä jotain lisäksi viikolla niin kyllä se siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että käytätte näitä treenejä! Varmasti jää kensheillekin hyvä fiilis lähteä kotiin pikku rutistuksen jälkeen. Seuraava välineetön treeni on tulossa juuri ennen sunnuntaita ;)

   Poista
  2. Thanks. Oon sitä mieltä, että meidän porukan kunto kyllä paranee. Ja nimenomaan jää kensheille se hyvä fiilis just ennen loppua. Kiitos näistä - on niin kätevää kun joku on valmiiksi miettinyt treenit.

   Poista