Treenihaasteet


Kaikille ilmaiset treenihaasteet oli 2 kk "paketti" huhtikuusta kesäkuuhun 2015. Tällöin ilmestyi joka viikko uusi haaste, joka oli tarkoitus suorittaa kerran kuluvan viikon aikana. Treenihaasteissa tehtiin vain yhtä liikesarjaa ja omasta kuntotasosta riippuen ne olivat yleensä HIIT kotitreenejä lyhyempiä. Haasteet ovat edelleen vapaasti kokeiltavissa!

Salitreenaajille ne sopivat hyvin esim. loppu"burniksi" niille lihaksille jota on treenattu, tai sellaisenaan erilaiseksi ärsykkeeksi missä käytetään oman kehon painoa ja vahvistetaan salitreenistä poikkeavia hermoyhteyksiä.
Aktiiviset HIIT kotitreenaajat voivat tehdä treenihaasteen lepopäivänä (vasta-alkajat voivat jopa korvata haasteella yhden treenin jos siltä tuntuu) päästäkseen kunnon kiristelyyn kesää kohti. Jos tekee HIIT:in esim. aamulla, haasteen voi myös tehdä illalla tai toisinpäin - mutta vain kerran viikossa.
Aloittelijat voivat myös tehdä haasteesta pidempikestoisen viikkohaasteen: jaa toistomäärä/aika esim. viidelle päivälle niin että 200 toiston haasteessa teet 40 toistoa per päivä. Pääasia, että kaikki toistot tulevat suoritettua viikon kuluessa.

Koska yksittäinen liike on helppo oppia eikä haasteeseen mene kauan aikaa, haaste on myös loistava tilaisuus aktivoida sitä kaveria tai puolisoa joka ei yleensä jaksa urheilla!

Treenihaasteet:


Treenihaaste 1 (käsivarret, vinot vatsalihakset)
Treenihaaste 2 (koko keho)
Treenihaaste 3 (alavartalo)
Treenihaaste 4 (puristusote, kyynärvarret, pakarat)
Treenihaaste 5 (pakarat)
Treenihaaste 6 (pohkeet, etureidet, hieman vatsat & kädet)
Treenihaaste 7 (ylävartalo, erit. rintalihakset ja olkapäät)
Treenihaaste 8 (vatsat, tekniikasta riippuen myös puristusote/kädet)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti