lauantai 23. tammikuuta 2016

INTENSE BY ANU -kotitreenisivusto nyt livenä!!!


NOW IS THE TIME! Vihdoin ja viimein, Intense by Anu (IBA) on livenä!!! Olen niin innoissani ja onnellinen :) Menkääs siis tsekkaamaan sivut: http://intensebyanu.com

Tottakai sivustolla on vielä jotain viilattavaa, mutta suurin urakka on tehty. Siellä oli jo ostettu useita aloittelija 2kk+jatko -jäsenyyksiäkin ennen kuin ehdin edes kissaa sanomaan. Huh! Eli seuraa löytyy, sinne vaan ostelemaan ;) Nyt se todella kannattaa, sillä avajaistarjouksena kaikki tuotteet ovat tammikuun ajan -50%!

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että Round 3 blogin on aika jäädä historiaan enkä tule päivittämään tänne enää mitään uutta. Uuden blogini löydät Intense by Anu -sivustolta täältä. Se kannattaa lisätä blogien seuraamispalveluihin, tai jos et käytä niitä niin käypä tykkäämässä Facebook-sivuista niin pysyt kartalla päivityksistä. FB-sivuilla kannattaa myös käydä sen takia, että siellä on nyt kilpailu, jossa voit voittaa ilmaista jäsenyyttä! Hop hop tykkäämään uusimmasta postauksesta ja kommentoimaan joko "aloittelijatreenit" tai "IBA-treenit". Kisa päättyy 29.1.2016 klo 20.

Haluan lopuksi sanoa ISON kiitoksen kaikille Round 3 -blogin lukijoille! Kaikki lähti tästä blogista eikä Intense by Anua ehkä olisi tullut ilman teidän innostustanne näihin treeneihin. Toivottavasti näen teidät IBAnat (hehheh) uuden sivuston puolella! <3

1 kommentti:

  1. say she boy that our workout working time thanks me today all my last year time Para what medicine ball or Apexatropin I hadn't wall his yard here it here or I have that that home so tears while foreshock verities that 0 yeah from her home position aged Lockport make sure our I space .

    http://masspmmusclegrowth.com/apexatropin/

    VastaaPoista