perjantai 3. tammikuuta 2014

Treeni #1: Bombs away!

15 min AMRAP (= as many rounds as possible)Ei välineitä!

3 liikesarjaa

Ehdin itse tehdä vartissa 2 täyttä kierrosta ja 10 askelkyykkyhyppyä kolmannelta kierrokselta. Jos olet hyvässä kunnossa, voit yrittää ”kilpailla” tulokseni kanssa ja ehtiä tekemään enemmän toistoja kuin minä. Muista kuitenkin aina liikkeen turvallinen ja oikea suoritustapa - fuskaamalla ja huijaamalla itseään ei saa samoja tuloksia kuin tekemällä liikkeet huolellisesti! Pääasiassa kilpailet kuitenkin aina itsesi kanssa ja voit jonkin ajan kuluttua palata takaisin tähän treeniin, yrittäen parantaa tulostasi.

Hyvän treenin merkki

12 kommenttia:

 1. Voi että tekis mieleni kokeilla tätä. Mutkun poskiontelontulehdus! Menisköhän tää ens viikolla ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän nää treenit odottaa kun on terveempi olo ;) Itelläkin on kyllä ollu kurkku kipee tänään, että saa nähdä tuleeko flunssa...

   Poista
  2. No niin. Eilisen reeneissä tehtiin pienellä porukalla, valitettavasti noin 1-2minuuttia ennen ajan päättymistä poikani karkasi, joten varsinaista tulosta ei saatu. Mutta siinä vaiheessa oltiin toisella kierroksella istumaannousuissa 2. kierroksella. Arvelen, että olisimme juuri ja juuri päässeet sen kaksi kierrosta läpi, mutta ei enempää. Hiki tuli ja kenshit olivat aika väsyneitä (varsinkin kun perjantaina vetivät 1000 potkua Panun kanssa).

   Poista
  3. No varmasti väsytti :) Hieno homma!

   Poista
 2. Ehdin tehdä kaksi kierrosta ja muutaman onnettoman "askelkyykkyhypyn". Tein liikkeet erittäin helpotetuilla versioilla ja jo ekan kierroksen jälkeen olisin ollut valmis lopettamaan.. :D Ehkä ei olis pitänyt tehä ratsastuksen kanssa samana päivänä, reidet huusi hoosiannaa jo valmiiksi ja liikkeet oli senkin myötä aika surkeita. :D
  Mutta kiitos tästä Anu, varmasti yritän jatkaa reeniä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava suoritus!! Hienosti tsempattu, huomenna jatkuu ;)

   Poista
 3. Ehdin tehdä kokonaisen kierroksen ja toisen kierroksen kaikki askelhypyt. I ADMIT, että ihan sata lasissa ei tullut painettua (aikoja sitten kun tein tämän ensimmäistä kertaa ja sain tehtyä kaksi kokonaista kierrosta ja olin kuolla! :D). Ongelma polvessa pakotti tekemään liikkeet rauhallisesti ja puhtaasti, mutta heti kun polvi paranee täysin aion tehdä tämän uudestaan sata lasissa ja tavoitteena parantaa edellistä tulosta! Loistotreeni, KIITOS!

  VastaaPoista
 4. Hyvin tsempattu ja paranemista polven kanssa! Sanoit hyvän muistutuksen siitä, että tärkeintä on aina tehdä liikkeet puhtaasti - sitten vasta mietitään aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Sain tehtyä kaksi kokonaista kierrosta ja pari hassua askelkyykkyhyppyä. Dive bomberit oli kyllä lähinnä enemmän lankkuun menoja kuin itse asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tahtihan sulla on ollut! Dive bomber on aika haastava liike tehdä täysin puhtaasti ennen kuin yläkropan voima ja koordinaatio kehittyy, mutta yhtenä päivänä sitä huomaa että "eihän tää enää niin paha olekaan" :)

   Poista
 6. Back to the beginning. Yritän etsiä reenejä, joita jaksaisin tehdä kuukauden verran joka maanantai. Tää ykkönen on kyllä hyvä perusreeni. Meni 5 istumaannousukierrosta vajaa 2kierrosta. Askelkyykkyhypyt oli haasteellisia edelleen - hyppiminen on niin tehokasta! Hyvää uutta viikoa!

  VastaaPoista
 7. Hyvää viikkoa! Mielenkiintoista nähdä minkälaisen treeniohjelman kokoat.

  VastaaPoista