torstai 16. tammikuuta 2014

Treeni #11: 100 rep workout

1 kierrosEi välineitä!

10 liikesarjaa

Tein tämän treenin eilen illalla kolmantena peräkkäisenä treeninä. Oli aika nälkä (vanha ruokavalio...), mutta en voinut juuri ennen treeniä syödä joten tuntui että treeni olisi voinut sujua paremminkin. Aika kuitenkin 16:06. Rullaavissa pistooleissa tuli mietittyä josko auttaisi vähän käsillä, mutta loppuun asti sinniteltiin ilman apukeinoja. Never give up ;) Rapupotku + breakdance push up combo otti kyllä käsiin kun piteli peppuaan ilmassa koko ajan.
Missä ajassa treeni meni sinulla läpi?

5 kommenttia:

 1. Tehtiin tää tänään reeneissä. Aika oli 15:38 - varmaan jotkut liikkeet oli tehty hieman huonolla tasolla jos noin nopsia oltiin. Hyvä setti, ei yhtään huomannut ajan kulumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan mahdollista olla noin nopeakin :D Nice job!

   Poista
  2. Joo mut ottaen huomioon, että siinä oli jonkun verran 'öh mä en tiedä miten tää tehdään, katson videosta' jaksoja.

   Poista
 2. Tulipa kuitenkin tehtyä vielä yks reeni tälle viikolle. Aikaa kului liikkeiden ohjaamiseen. Ollaan pohdiskeltu Esan kans nyt sellaista, että aletaan tekemään kuukauden ajan samat reenit per viikko, jotta hän oppii liikkeet, kun muuten mikään ei ole puhdasliikkeinen ja nää tökkii. Yritän tehdä ens viikolle sellaisen setin, joka olisi tasapainossa... Tää ei tuu oleen yks reeni sillä listalla, koska liikaa vaihtuvia liikkeitä. Tänään myös mun sääret oli sellaisessa kunnossa, että ninjat ei luonnistuneet lainkaan. No meni autettuina sitten. Aika 16:26.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällaset treenit missä on näin monta liikettä on varmasti haastavia jos eivät ole tuttuja. Kun minäkin treenaan jonkun kanssa niin katsotaan ennen aloittamista ensin jokainen liike läpi treenikaverin kanssa ja tarkistan oikean liikeradan, näyttäen esimerkkiä. Toki voi unohtaa jos on kovin monta monimutkaista liikesarjaa.

   Poista