lauantai 1. maaliskuuta 2014

Treeni #26: This is Sparta!



Ei välineitä!

AMRAP

15 min

 

3 liikesarjaa

This is Sparta -potkussa tee niin kuin alla videossa, työnnä jalalla mielikuvitusuhria ;)



Ehdin tehdä 3 kierrosta ja neljäs kierros jäi kuudesta sparta-hypystä kiinni... Kyllä harmitti. Ensi kerralla sitten :)

4 kommenttia:

  1. Jotenkin todella oudosti onnistuimme tänään tekemään 12 minuutissa 4 kierrosta. Ilmeisesti vatsoja ei ollut kuin puolet siitä, mitä piti olla, muuten en keksi, miksi olisimme olleet niin nopeita. No, puhki oli porukka silti. Seuraavalla kerralla paremmin. Sunnuntaisin olemme näitä tehneet.

    VastaaPoista
  2. Onks This is Sparta sun oma keksimä nimi tolle liikkeelle? Ihan huippu!

    VastaaPoista
  3. Joo itse keksitty nimi, tuli heti kyseinen mielleyhtymä tuollaisesta työntöpotkusta ;) Vatsoissa idea oli, että (sivuvatsa + polvien halaus) = 1 toisto ja kun on tehnyt näitä 10 yhdelle puolelle niin sitten puolenvaihto ja uudet 10. Reippaasti olette tehneet!

    VastaaPoista
  4. This is Sparta kuuluu myös mun suosikkireeneihin koska siinä on yksinkertaiset liikkeet. Tänään 4 kierrosta ja yks kyykkyhyppy+sivulankkujalannosto. Mut joo, vatsoja taas vaan puolet - tähän ohjeeseen lisäisin, et niitä tulee 40 per yks kierros, niin sitten tajuis ens vuonna... Kiitos! Tää reeni on jalkapainotteinen, käsiin ei ota lainkaan. Mulla oli jo eilisistä antautumiskyykyistä kahvakuulankans (office workers dream, vai mikä se eilinen olikaan) sen verran jaloissa kipeitä lihaksia et kyykkyhypyt oli ekalla kierroksella jo aivan kauheita. Sen sijaan Spartat ei olleet, eli viime kuun askelkyykkyhaaste tappoi mun askelkyykkyinhon! Nykyisin ilman painoja askelkyykyt on jopa kivoja! Täytyy keksiä jotain uusia liikkeitä sitä mukaa kun kroppa tottuu vanhoihin liikaa.

    VastaaPoista