keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ripsienpidennyksistä

Ei silmämeikkiä

Ajattelin kirjoitella muutaman sanan ripsienpidennyksistä, koska olen testaillut näitä nyt 2 kk ja ystävät ovat fiiliksistä kyselleet. Kuten monet muut, luulin aiemmin että pidennykset tuhoavat omat ripset ajan kanssa ja omista jää jäljelle vain tyngät... :P Eihän se tietenkään näin mene jos on asiantunteva laittaja. Yksi irtoripsi kiinnitetään aina yhteen omaan ripseen, joten ne tippuvat sitä mukaa kuin omat ripset luonnollisesti tippuvat pois. Uusia ripsiä kasvaa normaaliin tahtiin ja niihin sitten kiinnitetään uudet pidennykset kun ripsiä huolletaan.

Ei silmämeikkiä

Miten homma sitten käytännössä toimii: ensimmäisellä kerralla kun laitetaan uudet ripsienpidennykset hommaan menee pidemmän aikaa. Makaat selälläsi pari tuntia silmät kiinni, joka on hyvin miellyttävää joskin unettavaa (olen nukahtanut hetkeksi varmaan 5 kertaa...). Pidennysten laittaminen ei satu eikä ole epämiellyttävää, ei siis tunnu juuri miltään. Itse otin aluksi aika luonnolliset ripset (erilaisia pituuksia ja paksuuksia) ja nyt viime huollossa laitettiin jo vähän dramaattisempaa lookia. Ripsiä menee n. 60–140 yksittäistä ripseä / silmä.

Silmäkulmissa rajaus luomivärillä + ripsiväriä alaripsissä

Ripsien huoltoon menee n. 1 - 1,5 h aikaa riippuen huoltovälin pituudesta, mutta ilmeisesti n. 2-4 viikkoa on sopiva aikaväli huollattaa ripsiä. Mitä tämä sitten tarkoittaa: aluksi erotellaan mahdollisesti paakkuuntuneet tms irtoamassa olevat ripset (tämä on mielestäni se "pahin" osuus koko hommassa joskaan ei oikeasti ikävä, pinsetit vain pitävät napsahteluääntä aika lähellä silmää). Sitten lisätään pidennykset tarvittaviin ripsiin.


Hoitamisesta sen verran, että öljypohjaisia puhdistusaineita ei saa käyttää ripsienpidennysten kanssa ja silmämeikkiä tulee välttää. Ripsiväriähän pidennyksiin ei tarvita - olet saavuttanut sen lookin pidennyksillä! Itse olen pitänyt pidennyksistä todella paljon, ne eivät tunnu mitenkään epämiellyttäviltä ja vaikka tulisit suoraan suihkusta näytät meikatulta. Itselläni on vielä todella vaaleat ripset, joten eron huomaa (ks ylimmän kuvan alaripset). Puhumattakaan ajan säästöstä! Työpäivinä voi vain sutaista vähän meikkivoidetta naamaan jos haluaa ja that's it.

En nyt saa tästä mitään mainosetuja, mutta itse käyn Jyväskylässä RipsiBarissa laitattamassa omat ripseni. Siellä tehdään hommat huolella ja hinta-laatusuhde on hyvä. Uudet pidennykset 80 € ja huollot 50 - 65 € riippuen käytetystä ajasta - ei tämä tietysti ihan köyhän naisen puuhaa ole...

2 kommenttia:

  1. Tääkin oli kiva, olen pidemmän aikaa jo miettinyt asiaa, ai että on mukava, kun joku blogaa Jyväskylässä niin vinkit eivät ole jossain iivan tiirassa... Voisinpa vaikka kokeilla tätä paikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy lisäillä vähän muutakin osiota kuin treenejä tänne jos kiinnostaa :)

      Poista