tiistai 11. maaliskuuta 2014

Treeni #29: Diamond gripVälineet: hyppynaru, kahvakuula

2 kierrosta

 

6 liikesarjaa

Sivulankussa (6.) varo ettei takapuoli jää liian taakse (seinään päin) muusta vartalon linjasta: jalat ovat ristissä niin että päällimmäinen jalka on edessä, ja koko vartalon tulisi seurata samaa suoraa linjaa. Havainnollistan linjan seuraavilla kuvilla:

Ei näin!!!

Vaan näin


Jalat ovat vierekkäin, ei päällekkäin tässä treenissä. Käsi on siis samassa linjassa olkapään kanssa, pidä hartiat alhaalla (ei olkapää korvassa). Nosta lantio mahdollisimman ylös.

Tämä treeni tuntui kyllä olevan vilauksessa ohi, vaikka aika olikin 17:11. Varmaan ne nopeasti vaihtuvat liikkeet tekivät efektin. Oletin, että pahin tuntuma tulee jalkoihin, mutta eniten tuntuikin käsissä. Nopea hyppynaru otti hauiksiin ja oli pitkästä aikaa kiva tehdä ns. timanttiotteella punnerruksia, puhumattakaan sivulankkujen poltteesta käsiin.

Perjantaina sitten 15 min AMRAP ilman välineitä ja Voimajooga #3 myös tulossa jossain vaiheessa.

7 kommenttia:

 1. 19:19... Sivuvatsat oli ihan uus liike ja vaikea tehdä. Myös ajastinten käyttö oli outoa... Mut joo 19 minuuttia meni kuin tyhjää, kun on paljon vaihtelua. Hyvä reeni. Yritän tällä viikolla päästä viiteen, kattoo miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa :) Joo sivulankku on aika haastava like, kyllä se siitä. Ajastimen käyttöönkin tottuu, itse pidän tällaisissa treeneissä toisessa välilehdessä stopwatchin päällä ja toisessa intervalliajastimen. Hyvä aika!

   Poista
  2. joo mut niiden kanssa sähläilyyn menee aikaa:/

   Poista
 2. Tää treeni onki jäänyt multa ihan pimentoon. Nyt tein ja 17:57 oli aika. Sivulankut oli aika pahat ja eilinen jumitti vielä reisissä, mutta hyvä reeni oli. :)
  Alussa oli vähän sähellystä ajastimen kanssa ja hyppynarut piti alottaa alusta uudelleen. Ajastin ei kellottanut kun 30sek, kun laitoin yhden kierroksen..? Laitoin sitten kaksi kierrosta, niin sain sen minuutin kellotettua. Hölmönä en myöskään tajunnu säätää tuota prep.timea pienemmälle ja joka kerta piti odotella 10sek ennen hyppynarujen alkamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ideana mulla oli että sillä 30 s "lepoajalla" tehdään nopea osuus. Kun kuvassa olevassa ajastimen asetuksissa "Time on 30 s" ja "Time off 30 s". Toimii myös samalla tavalla tuolla sun tyylillä että 30 s työtä 2 kierrosta, mutta siinä on vaan sama merkkiääni molempiin osuuksiin :) Hyvä aika sulla!

   Poista
  2. Niin ja sillon täytyy tosiaan olla "Include last rest" päällä kun tekee tolla mun tyylillä.

   Poista
  3. Aaa tuota include last rest -kohtaa en huomannutkaan.. :)

   Poista