tiistai 25. helmikuuta 2014

Treeni #24: Rodeo


Välineet: tuoli

AMRAP

15 min


4 liikesarjaa
Asetin itselleni tavoitteeksi saada täyteen ainakin 5 kierrosta, mutta mielellään 5 kierrosta ja 20 nousua tuolille. Ja miten kävi, tein tasan 5 kierrosta ja 20 nousua... :P Ei tuossa kamalasti kiristettävää jäänyt tahdissa, pulssi oli varmasti aika huimissa lukemissa. Kyllä tuntui jaloissa treenin jälkeen.

Huomenna pidän lepopäivän ja kuvaan Voimajoogan #2 jos suinkin ehdin. :) Viime päivinä on tullut mielihaluja pitsaan ja karkkeihin (ja sorruin jopa syömään niitä hieman), mutta se on omituista että HIIT-päivinä noita mielihaluja ei ole - tai ainakin ne ovat paljon lievempiä. Olisi hauska kuulla miten nämä kovan intensiteetin lyhyet treenit vaikuttavat teihin, eroaako olo jotenkin normipäivästä?

9 kommenttia:

 1. 5 kierrosta, askelnousut ja 8 vatsaa - voi mikä kiri vikalla kierroksella kun tajuaa, että kello ei ole soinut vielä vaikka tuolille nousut on jo tehty. Aviomiehen kommentti pojalle: ""Your mother might be kind of weird". Rodeohypyissä pääsin 12-14 putkeen helposti, mut sitten ne loput oli aina tuskaa... Ja askelkyykyt, no, onhan ne nyt helpompia kuin tammikuussa, mutta en mä niistä edelleenkään tykkää. Millaisessa elämässä vatsalihakset on ihanaa lomaa??? nim. koukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän olet ollut kone!! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, mun täytyy ensi kerralla yrittää voittaa sut... Joo näissä treeneissä odottaa aina sitä yhtä vähiten kamalaa liikettä, jotta saa hetken "lepoa" :P

   Poista
  2. Mut ihme reenimotivaatioo, kun on joku standardi, mihin verrata...

   Poista
 2. Tää on ehkä mun suosikkireeni kaikista sun reeneistä. Mikään ei oo hirveetä tuskaa, mut saa jalat aivan jumiin. Tammikuun 6.päivän tulos: 5 kierrosta, kuudennella 13 vatsaa. Oon mä siis vähän kehittynyt. Ja rodeot menee kuin vettä vaan, ei mennyt huhtikuussa. Vaikka musta tuntuu et oon vaan slackaillut ton syksyn, niin se ei taida pitää paikkaansa.Tällä viikolla aion todellakin selättää sen viiden reenin haamurajan. Rajat on tehty rikottaviks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You go girl! Hyvä kun olet aina ottanut ajat/toistot ylös niin näkee kehityksen kun tekee uudestaan treenejä.

   Poista
 3. Tänään tää taas - 2.1. Ja kahta askelkyykkyhyppyä vaille 6 kierrosta meni...Eilen Kempossa 150 askelkyykkyä ja aamulla 60 alle. Jalat on hieman öh, kipeet nyt. Mut hyvä seurata kehitystä, kun tänne kommentoimalla muistan, miten on mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Onko sulla joku askelkyykkyhaaste päällä :D

   Poista
  2. Joo ilmeisesti yhtään ei oo ilmeistä... Haaste on helmikuulle 900... Katsotaan, kuinka monta päivää menee et päästään tohon. Aika kivasti on vetänyt tajun kankaalle nää mun kahden päivän reenit, pitäis ehkä huomenna pitää välipäivä.

   Poista
  3. Muistahan lihashuolto :) kuulostaa että askelkyykkyhaasteen aikana vois kaivata foam rolleria!

   Poista