keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Project rasvaprosentti: 5 viikon jälkeen

 
Siitä sitten vertaamaan...


Uuden ruokavalion saamisesta on kulunut nyt reilu kuukausi ja tänään tavattiin PT:n kanssa mittausten merkeissä. Kieltämättä jännitti onko mitään tapahtunut, paino kun on pysynyt täysin samana lähtöpainoon nähden, mutta toisaalta on pystynyt ehkä itse huomaamaan pientä muutosta (ja Panukin on puhunut huomanneensa)... Senttejä ei kauheasti ollut lähtenyt (0-3 cm paikasta riippuen) mutta rasvaprosentti oli tippunut 23,6%:sta 21% lukemiin! En uskaltanut toivoakaan noin hyvää tulosta kun lähtötasokin oli hyvä :)

Täytyy sanoa, että itse en olisi onnistunut hienosäätämään touhua näin hyvin: olisin varmaan vetänyt kalorit jonnekin 1500 tasolle, elänyt nälässä ja lihasta olisi hävinnyt... PT:n kanssa lähdettiin kuitenkin maltillisesti touhuun, jotta jaksaisin treenata niin kuin ennenkin eikä kroppa menisi "jumiin" äkillisestä isosta kalorivajeesta.

Nyt painon on lupa hieman tippuakin, joten päivästä napsaistaan n. 200 kcal pois. Yllättäen ei kajotakaan hiilareihin vaan proteiiniin: ennen söin lounaalla ja päivällisellä 150 g lihaa (raakapaino) ja nyt tulen syömään 100 g lihaa. Olen ilmeisesti saanut reilusti proteiinia tarpeisiin nähden ja treenaan niin kovia HIIT-treenejä (kuten tekin ;)) että hiilareita täytyy olla mukana. Myös välipalan hedelmä jää pois.

Toivottavasti ei iske kamala nälkä... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti