sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Treeni #21: Change of pace

2 kierrostaVälineet: hyppynaru, kahvakuula

6 liikesarjaa

Nyt hommasin sitten viimein kahvakuulan. Painoa on 10 kg, olisi saanut olla enemmänkin (12-16 kg) mutta tällä mennään. Nyt ei vähään aikaan tehdä HIIT-hommia vaan kierroksia sekä AMRAP -treenejä, kahvakuula tulee olemaan usein käytössä.

Päätin taas vaihteeksi kokeilla puhelimen ajastinominaisuuksia - joo ei, iloisesti hyppelin 2 min kunnes mietin että miten se ajastin ei soi... Aika mitätön ääni oli. Noh sekoiluista huolimatta aika: 14:18 tälle treenille.

Olen nyt käynyt kuukauden salilla ja taas on tullut perus blah olo siitä touhusta. Onko mitään tylsempää kuin sarjojen välissä odottelu?! Siinä sitten hohhailet minuutin kaksi ja mietit miten vain 14 minuutissa voisi saada kunnon hien päälle jos vain haluaisi... Salitouhusta puuttuu kunnon endorfiinit ja sellainen tunne että on voittanut itsensä ja tehnyt jotain hienoa (okei, se oli ihan hienoa kun vuosi sitten sai parin sarjan jälkeen 10 x 40 kg penkistä pumpattua - koska isot kiekot :D).

Eilen tuli nimittäin loistava fiilis kun kuvailin tulevia treenejä: mietin että miten autan tällä kertaa pistoolikyykyissä ja jotenkin ajatuksissani aloin kokeilla sitä ilman mitään apuja... ja nousinkin ylös. Huh! Sitten sitä pitikin testata useampaan otteeseen ja niin vaan aina noustiin ylös. Eihän siinä mennytkään kuin 3 vuotta... Kieltämättä tuo on kyllä tekniikkalajikin, vasta nyt tajusin työntää polvea eteenpäin laskeutuessa vs. pitää paikallaan: paino meni ennen liikaa taakse. Tulisi keskittyä pitämään painopiste mahdollisimman edessä.

Mahtava fiilis lähteä uuteen viikkoon uusin saavutuksin!

4 kommenttia:

 1. Tän tein eilen ajassa 16:40. Reidet ja etupohkeet on tänään olleet ihan jäkissä, ilmeisimmin Mavet teki terää. Päätin pitää välipäivän, koska oli kiire ja koska olo oli niin raihnainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikein kun treeni menee perille :) Hyvin oot saanu treenejä tehtyä, jatkahan samaan malliin

   Poista
 2. Tänä aamuna tää reeni 13:30... Jumppasin kovaa vauhtia kun Esa ei ollut paikalla. Aika huikea muutos viime vuoteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh!! On varmasti mahtava fiilis kun huomaa miten hurjasti on kehittynyt! Aivan loistavaa :)

   Poista