sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Treenihaaste 5


Joko me ollaan vitosessa! Vau, kuukausi jo suoritettu haasteita. Viime viikolla oli helpompi haaste joten nyt painetaan taas lujempaa. Tulevalla viikolla kyytiä saa takapuoli:

500 sivuaskelkyykkyhyppyä


Vaihtaen puolta koko ajan, mahdollisimman nopeasti läpi. Pidä polvi ja varpaat samassa linjassa ja uppoa syvälle pitäen toista jalkaa täysin suoristettuna. Selkä suorana ja hyvä ryhti, vastakkainen käsi hipaisee aina maata tukijalan vieressä. Katso että polvi pysyttelee varpaiden tuntumassa eikä työnny liikaa eteenpäin. Väsyessä on tärkeää seurata selän asentoa ja varoa nojaamasta toisella kädellä omaan reiteen!
Suoriuduin tästä haasteesta neljä vuotta sitten ajassa 16:25 ja eilen ajassa 12:34. Ja on muuten kipeä takalisto! :D


3 kommenttia:

 1. Ajaksi tuli 9:58, eniten tuntu treenin aikana alaselässä kun pyrki pitämään selkää suorana ja ryhtiä, mutta kyllä se persiissäkin tuntui mukavasti, treenin jälkeen varsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullu aika!! Ja minä kun luulin painaneeni melko kovaa :D Piditkö yhtään taukoa? Olisi pitänyt näköjään jättää ne satasten välitauot pois... Mullakin tuntui jännitystä alaselässä treenin loppua kohti, mutta seuraavana päivänä vain pakaroissa.

   Poista
 2. Sellaisia pikkutaukoja kork. viitisen sekkaa kerrallaan viiskymppisten ja satasten välillä ja vähän ravistelua muissakin väleissä. Jääkiekkotausta varmasti auttoi tässä liikkeessä :)

  VastaaPoista