perjantai 22. toukokuuta 2015

Manly man 200 reps


Olen aina sanonut, että nämä treenit sopivat ihan yhtä hyvin miehille kuin naisille. Me ei treenata vain peppua, vaan tasaisesti koko kroppaa ja ylävartalo saa takuulla kyytiä. Talven jälkeen voi tehdä sitä paitsi mieli saada lihaserottuvuutta enemmän esiin, jolloin HIIT-treenit jälkipolttoineen ovat loistavia keinoja kiristellä.

Joillekin kaksilahkeisille yksilöille voi kuitenkin olla henkisesti vaikeaa esimerkiksi ottaa hyppynaru käteen tai tehdä luistelijan askelkyykkyjä. Don't ask me why. Niinpä yksi hyvä keino saada pojat innostumaan superintensiivisestä treenistä maksimisykkeen tienoilla on ison sandbagin heittely. Oma sandbagini on vain ~13 kiloa, mutta Panun sandbag on noin 28 kiloa.

Tuossa yksi ilta olin jo tehnyt oman treenini kun Panu alkoi treenaamaan, ja olin lakkaamassa kynsiäni sohvalla (onpas feminiinistä). Siitä sohvalta syntyi sitten huutelemalla improvisoitu setti, joka veti kyllä herrasta ihan kaikki mehut irti. Tangolla tai käsipainoilla voi mahdollisesti soveltaa liikkeitä, mutta silloin kannattaa valita isohkot painot, sillä sandbagin kanssa tasapainoilu luo omaa ekstraefforttia.

Manly man 200 reps


Kerran läpi mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman pienillä tauoilla:

1. 25 x clean & press sandbagilla (press nyrkeillä)
2. 25 x sandbagin nostoa maasta olalle (vaihda olkapäätä vuorotellen)
3. 25 x dippi
4. 25 x punnerrus jalat kohotettuina (esim. tuolilla)
5. 25 x perus vatsalihas pitäen kevyempää sandbagia (13 kg) rintakehällä (tms paino)
6. 25 x kyykky sandbagilla (niskan takana jos liian iso paino etukyykkyyn)
7. 25 x maastaveto sandbagilla
8. 25 x soutu sandbagilla

Hapottavimmista liikkeistä helpompia kohti. Treenin nimestä huolimatta kaikki naiset saavat toki myös testata voimiaan jos siltä tuntuu! Panulla taisi mennä 28 kg sandbaginsa kanssa n. 16 minuuttia tähän settiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti