torstai 6. marraskuuta 2014

Treeni #55: Plow & climb

Muistakaa hengittää...

Ei välineitä!

2 kierrosta

Oma aika: 11:16.

6 kommenttia:

 1. Ruokamyrkytys vähän sotki mun reeniviikkoo, mut tässäpä la-illan reeni klo 20:38 - aika 12:36, varmaan vähän heikotus painoi ja sen takia valitsin tän, koska tää ei oo ihan yhtä tappoo kun sun muut reenit, ehkä vois tehdä kolmesti ja sit olis rankempi. Kuitenkin täytyy sanoa, että kyllähän nää helpottuu kun tekee paljon selkeesti, ihan jo muutaman reenin jälkeen. Voittajafiilis kun sain kuitenkin tehtyä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon täytyy tosiaan ottaa rauhassa ja kuunnella kroppaa kun treenaa sairastamisen jälkeen, yleensä aloittelen itse voimajoogalla. Jatkossa tosiaan laitan rankkuusarviot treeneihin niin voi vuoropäivinä tehdä rankempaa ja kevyempää settiä jos haluaa.

   Poista
  2. Harmi, että blogger ei vielä salli sellaista rankkuusratinkia laittaa - mä voisin arvioida, kuinka vaikeita ne on, joita oon tehnyt. Toisaalta joku on toiselle helppo, toiselle vaikee, mulle ne, joissa ei oo askelkyykkyjä on yleensä helpompia.

   Poista
  3. Joo sellaisen tähtiluokituksen laittaminen treenikohtaisesti, mihin voisi klikata oman arvionsa ja lukijoille näkyisi keskiarvo, olisi aika kätevä. Aina voi heittää numeroarvion 1-5 kommenttikenttään, luokitus tulee olemaan:
   1 Helppo ja kevyt treeni (näitä ei kovin monta ole tullut vielä vastaan, mutta esim. useimmat voimajoogat)
   2 Hieman normaalia kevyempi treeni
   3 "Perustreeni" mikä voi haastaa sopivasti
   4 Hieman normaalia haastavampi, rankka treeni
   5 Erittäin rankka treeni (nämä yleensä pidempiä yli 20 min treenejä tai muuten hyvin haastavia, kuten Treeni #32)

   Poista
  4. Uusi kierros tälle reenille, koska piti löytää joku hyvin muistissa oleva, oma aika 12:09 tällä kertaa, paranee siis. Myös aamulla on helpompi reenailla.

   Poista
 2. Eilisen treeni, edelleen ihan mukava ja mahdollinen tehdä revähtäneellä kainalolla. Tein 3 kierrosta, koska kaksi tuntui liian lyhyeltä. Aika 15:35.

  VastaaPoista