sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Treeni #68: Warrior workout


Edit 30-7-2015: Jätin nämä muutamat tekstiohjein varustetut treenit tänne: videoihin ei valitettavasti ole enää linkkejä, mutta laitoin ylös sen treenin numeron missä liike on esitelty (ehkä osana muuta liikesarjaa).

Rankka treeni (4)
Tuntuu eniten: Rintalihakset, alavartalo. Treenissä vaaditaan sekä voimaa että tasapainoa, ja syke nousee.

Välineet: hyppynaru

2 kierrosta


Laita valmiiksi 1 min intervalliosuus stopwatchiin ja ota treeniin mennyt kokonaisaika ylös:

1. 10 x sivupunnerrus burpee. (#32)

2. Polvennostojuoksu hyppynarulla 1 min (#7)

3. 5 krt per puoli: pistoolikyykky (#42) niin että välissä aura-asento, lopuksi soturi III
4. Polvennostojuoksu hyppynarulla 1 min
5. 10 krt vaihtaen puolta: pistoolikyykky ja yhden jalan burpee punnerruksella (=5 per puoli)
6. Polvennostojuoksu hyppynarulla 1 min

Liike 1: Astu lankussa oikealla kädellä ja jalalla sivulle tehden punnerrus (#40), palaa keskelle lankkuun ja toista sama vasemmalle (palaten taas keskelle). Päätä liike kuten burpee, eli hyppyyn. Yhdessä toistossa on siis kaksi punnerrusta, oikealle ja vasemmalle.

Liike 3: Laskeudu pistoolikyykyllä selälleen ja käy aura-asennossa. Rullaa selällä pistoolikyykkynousuun, mutta kosketatkin nousussa sormenpäillä lattiaa. Olet siis pää alaspäin hieman kumarassa ja ilmassa oleva jalka pysyykin koukussa. Vie koukussa oleva jalka käsien välistä taakse, tehden soturi III (joskus tunnettu nimellä vaaka). Toista liikesarja samalla tukijalalla yht. 5 kertaa ennen puolenvaihtoa.

Liike 5: Koko tämän liikesarjan ajan toinen jalka on ilmassa! Hyppää siis pistoolin jälkeen lankkuun käyttäen samaa tukijalkaa kuin pistoolissa, toinen jalka on suoristettuna ilmassa. Käytät edelleen vaan yhtä jalkaa hypätessä seisoma-asentoon ja hypyssä ilmaan. Vaihda yhden toiston jälkeen puolta eli tukijalkaa.

----------------------------

Itse tein liikkeessä 5 pistoolikyykyt avustaen hieman käsillä maasta. Kurkku oli karhea ja pieni nuha oli päällä, joten tiputin tarkoituksella efforttia ehkä 10-20%. Tykkäsin tästä treenistä kuitenkin tosi paljon, sillä siinä oli juuri sopivasti haastetta ja vaihtelua. Liikesarja 3 meni suosikkeiheni, sillä siinä yhdistyi täydellisesti voima, tasapaino, koordinaatio, notkeus ja hauskuus!

Oma aika: 24:20.

Ei kannata mennä suoraan pikasuihkuun tämän treenin jälkeen, sillä ainakin itselle tuli kauhea jälkihiki! Jäähdytelkää jonkun aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti