lauantai 21. helmikuuta 2015

Treeni #67: Office worker's dream


Edit 30-7-2015: Jätin nämä muutamat tekstiohjein varustetut treenit tänne: videoihin ei valitettavasti ole enää linkkejä, mutta laitoin ylös sen treenin numeron missä liike on esitelty (ehkä osana muuta liikesarjaa).

Perustreeni (3)
Tuntuu eniten: Selkä ja hartiat. (Hieman myös muu kroppa, kuten takapuoli, jalat, kädet, vatsat...)

Välineet: kahvakuula, (rannesuojat)

2 kierrosta


1. 30 x heilautus kahvakuulalla (#32)
2. 10 krt per puoli: Clean (#52) -> antautumiskyykky kahvakuulan kanssa (tukijalan puolella)
3. 30 x yhden käden heilautus kahvakuulalla vaihtaen kättä ilmassa (= 15 per käsi) (#23)
4. 5 krt per puoli: Clean -> askelkyykky taakse kahvakuulan kanssa (tukijalan puolella, astu takaisin seisomaan) (#53) -> snatch (#23)
5. 30 x high pull kahvakuulalla vaihtaen koko ajan puolta (=15 per käsi). Vaihda puoli tekemällä välissä yksi normaali yhden käden heilautus, kuten videolla. Yksi high pull = yksi toisto. (#64)
6. 10 krt vaihtaen puolta: polvien halaus kahvakuulan kanssa (#39) -> rullaa pistooliin (= 5 pistoolia per jalka) (#37)

Aloita liike 6 makaamalla selällään lattialla, kahvakuula pään takana. Ota kahvan sivuilta ote ja tee polvien halaus viemällä kahvakuula pään ja polvien yli (kahvakuula on siis ylösalaisin polvien takana). Palauta liike jättämällä kahvakuula taas pään taakse ja rullaa selällä pistooliin. Jos pistoolin tekeminen näin tuntuu liian raskaalta, ylös ponnistaessa voit työntää käsillä maasta tai ottaa tukea tuolista tms.

---------------------------

Mulla on suuri rakkaus tekemiäni treenejä kohtaan, joten valinnanvaikeus on suuri kun yritän päättää mitä seuraavaksi lisäillä tänne... Tällaiset treenit, missä liikkeet ovat tuttuja jos sivuston treenejä on tehnyt ahkerasti, on kuitenkin helppo lisätä ilman videoiden kuvausta - ja siten valinnanvaikeuteni hieman helpottuu :)

Tämän treenin nimi tuli siitä, että työviikon loppua kohti setti tuntui tosi kivalta ja avasi hyvin selkää ja hartioita. Lopussa oli hiki, mutta treeni ei tuntunut ylivoimaiselta missään vaiheessa ja syke oli kohtalaisella tasolla.

10 kg kahvakuulalla oma aika: 22:10.

1 kommentti:

  1. Aha! 21:47... Liike numero 2 on pahin tässä setissä, mutta ei läheskään niin kamala kuin se viimeviikkoinen, en nyt muista missä reenissä, mut askelkyykky taakse ja pään takaa kahvakuula eteen polvennostoon, joka oli aivan tappoliike. Olen samaa mieltä, että tää setti on perus haastava, syke on ok tasolla, ottaa etenkin keskivartaloon, kun on todella paljon heilautuksia ja tietty käsiin. 10kg kahvakuulalla koko homma.

    VastaaPoista