torstai 19. helmikuuta 2015

Treeni #66: Push them burpees


Edit 30-7-2015: Jätin nämä muutamat tekstiohjein varustetut treenit tänne: videoihin ei valitettavasti ole enää linkkejä, mutta laitoin ylös sen treenin numeron missä liike on esitelty (ehkä osana muuta liikesarjaa).

Selasin tässä viime aikoina tekemiäni treenejä ja yritin etsiä sieltä jotain settiä, jonka voisi postata tänne ilman video-ohjeita = että kyseisen treenin kaikki liikkeet löytyvät jostakin täällä olevasta aiemmasta treenistä. Enjoy... viiden tähden tuskaa yläkropalle!

Erittäin rankka treeni (5)
Tuntuu eniten: Ylävartalo. Erityisesti ojentajat ovat seuraavana päivänä kipeinä, mutta ottaa käsiin ylipäätään, rintalihaksiin, olkapäihin... Sekä voimaa vaativa treeni, että treeni missä syke nousee. (On siellä vähän jaloillekin aktivaatiota.)

Ei välineitä!

3 kierrosta


1. Dive bomber x 10 (Liike esitellään treenissä #47)

2. Burpee punnerruksella x 5 (#32)

3. Kyykky + jalan nosto suorana sivulle x 20 per puoli
4. Burpee punnerruksella x 5
5. Vartalon nosto sivulankussa x 10 per puoli (#29)

6. Burpee punnerruksella x 5
7. Pistoolikyykky x 10 per jalka (#42)

8. Burpee punnerruksella x 5

Liikkeessä 3 ei ole video-ohjetta, mutta siis kyykystä seisoma-asentoon noustessa nosta oikea jalka suorana sivulle (vähän kuten koirat pissivät!), kyykkää taas ja nosta taas oikea jalka sivulle... Yht. 20 kertaa ennen kuin vaihdat puolta vasemmalle jalalle 20 kertaa.

Itse tein pistoolikyykyt tässä treenissä tuolille.

Oma aika: 29:23. Otin myös välietappeja: ekan kierroksen jälkeen aika oli 7:53 ja toisen kierroksen jälkeen 18:40.

2 kommenttia:

  1. Aika pitkä reeni tämä, minulla meni 25:11 tänään - Lap1: 08:17; Lap2: 08:39; Lap3: 8:14. Pistoolit tuli tehtyä autettuna, toinen polvi ei oikein kestänyt alasmenoja, saati ylöspäin vaan alkoi vihloa ekalla kierroksella. Siitä johtunee se, että aika oli kuitenkin sun aikaa parempi. Burbeet on mun suosikkeja - ihan kiva reeni muutenkin, vaikkakin rankka. Helpottaa voi niin, että tekee vaan kaksi kierrosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kannata missään nimessä tehdä liikettä mikä sattuu. Yksi vaihtoehto pistoolikyykylle on myös Voimajoogassa #6 esitelty antautumiskyykky. Kerrohan huomenna onko paikat kipeänä...

      Poista