keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Treeni #64: High
Välineet: hyppynaru, kahvakuula, käsipainot


2 kierrosta


Laita ajastimeen valmiiksi 30 s ja 15 s intervallit. Tee kaksi kierrosta ja ota kulunut aika ylös. Vitosliikkeessä on molemmilla kierroksilla 10 toistoa, mutta muissa liikkeissä toistot (tai aika) puolittuvat toisella kierroksella.

Oma aika: 14:40. 10 kg kahvakuula ja 2 x 6 kg käsipainot.

Tämä on viimeinen treeni missä en ole arvioinut rankkuutta. Jatkossa tulee aina olemaan arvio treenin rankkuudesta + mihin lihasryhmiin treeni tuntui erityisesti ottavan (myös day after lihaskivut joita ei ole samana päivänä huomannut). Yleensähän näissä treeneissä kyytiä saa kyllä koko kroppa, mutta tavoitteena on jaotella treenejä edelleen vähän paremmin, niin että jos esim. alakroppa on ihan jumissa voi seuraavaksi tehdä enemmän yläkroppatreeniin.

Mulla on ollut vaihteeksi leppoisa viikon alku, sillä olen tehnyt helpohkoja treenejä, esim. aloittelijoille sopivaa treenisarjaa kahvakuulalla. Tarkoituksena olisi, että myös ne jotka eivät kuntoile löytäisivät innostuksen aloittaa treenaaminen jostain vähän helpommasta - nämä treenit kun voivat olla aika haastavia ja jopa pelottavia vasta-alkajille. Kokeneemmille helpommat treenit toimivat hyvinä palautustreeneinä 4-5 rankkuusasteen treenien jälkeen ja perään voi vielä tehdä voimajoogan vetreyttämään.

Itse asiassa tuulimyllyt kahvakuulalla saivat kyllä itselläni aikaan sen, että sivuvatsat ovat olleet jo pari päivää ns. mukavissa tunnelmissa "aloittelijoiden" treenistä huolimatta. Eikä tarvinnut tehdä kuin joku 15 toistoa per puoli että tuli efektiä, täytyy vaan olla tosi tarkkana liikkeen puhtaassa suorittamisessa. Kannattaa kokeilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti