tiistai 27. tammikuuta 2015

Treeni #63: Hips don't lie
Ei välineitä!

2 kierrosta


Oma aika: 18:06. Arvioin tämän treenin neljän tähden arvoiseksi eli hieman rankemmaksi kuin normaali treeni. Tiedä sitten, oli kyllä edellisestä treenistä kipeät olkapäät...

Jatkossa treenejä voi etsiä tähtien mukaan tunnisteilla 1, 2, 3, 4 tai 5 niistä treeneistä missä olen itse arvioinut rankkuuden. Nämähän ovat aina henkilökohtaisia tuntemuksia, ja minulle normaali treeni voi olla jollekin tosi rankka - ja toisinpäin. Henkilökohtaisesti koen treenin rankemmaksi yleensä kun syke on hyvin korkealla ja treenissä vaaditaan yläkropan voimaa (punnerruksia ym.), alakropan treenissä taas saatan arvioida rankkuutta alakanttiin.

4 kommenttia:

 1. Wau, kiitos! Uskomatonta tämä mitä teet, motivoit ainakin minut kokeilemaan tätä HIIT treeniä :) ja pakko sanoa, että tähän kyllä oikeasti jää koukkuun aika nopsaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ;) Välillä sitä miettii että vois poistaa koko blogin kun on hiljaisempi jakso, mutta sitten kun tulee kommenttia niin kylläpä piristää ja jaksaa taas pistää sisältöä kasaan :) Että kiitos vaan ja hyviä treenejä, laitahan arvioita rankkuusasteista!

   Poista
 2. Jos poistat tän niin kyllä tuun sun ovelle aika nopsaan... Sen verran tärkeä osa mun arkea on nyt. Tänään tää reeni perjantaiaamun ratoksi - aika 14:58, mulle ei jostain syystä tuntunut kovin rankalta - oliskohan johtunut siitä, et tehtiin tiistaina se 60punnerruksen setti, joka oli aika tappoa. Mut tehokas tää oli ja jos en harrastais Kempoa niin varmaan noi potkut vaatis aika paljon koordinaatioharjoitusta. Nyt kun alkaa olla kolmas viikko HIITejä takana 4-5kertaa viikko niin voin sanoa, et joo on liikkeet helpompia tehdä, mut edelleen kyllä haastavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno aika! Sulla on hyvä treenirytmi menossa, se kyllä oikeesti helpottaa kun säännöllisesti tekee.

   Poista