tiistai 13. tammikuuta 2015

Back from the beach

Uskottava rantavahti

Home sweet home! Miami beachin ja Bahamasaarten lomailu on ohi ja palasimme perjantaina Suomeen. Paluulennolla menetimme aikaeron vuoksi yön ja sitten nukuttiinkin seuraavana yönä 14 h... Ei viisasta. Seuraavana yönä ei tottakai tullut enää uni vaan pääsi lähtemään 1-2 h unilla maanantaina töihin. No ihan hyvin se lopulta meni.

Reissu oli mahtava, lämmintä piisasi ja aurinko paistoi. Uuden vuoden bileet kuuluisassa Fontainebleaussa olivat megahienot!


Treenejä ei tullut tehtyä, mutta harjoittelin pari kertaa lentävää kyyhkystä. Tässä taidonnäyte Bahamalta:


Aluksi liike tuntui tosi vaikealta ja hyvä että sai jalan vaakasuoraan ojennettua, mutta siitä se näköjään nousee kun vaan jaksaa aina välillä kokeilla. Sain muuten aplodit rannalla olijoilta tuosta suorituksesta :D

Vähän kuvaspämmiä:Tässä vaiheessa olikin tosi kiva ottaa bikinikuvia altaalla ja rannalla kun oli vetänyt Bahamalla pari päivää ruokaa napaansa all inclusive -meiningillä :D Not... No ei ne kuvat nyt niin kauheilta loppupeleissä näytä.
Näiden otosten jälkeen kroppa sanoutuikin sitten illallisen jälkeen irti hommasta. Yhtäkkiä lähes päivittäisestä liikunnasta rannalle makoilemaan, paljon enemmän ruokaa kuin normaalisti + useammin ja helle vielä päälle, niin vatsalaukku päätti että mäpäs en siirräkään tätä illallista minnekään suolistoon :D Oli NIIIN tukala olo ja mikään asento ei ollut mukava.

Kun selvisin tuosta koettelemuksesta niin en pystynytkään yllättäen syömään mitään. En yhtään mitään. Edessä oli kaikkea ihanaa ruokaa ja kymmeniä eri ihania salaatteja, mutta yökötys oli niin kova että mitään ei voinut laittaa suuhun. Elin sitten Gatoradella, mehuilla ja yksittäisillä hedelmillä mitä sain syötyä lähes kolme neljä päivää... Liha oli ehdoton ei, samoin kaikki rasvainen ja hiilaripitoinen. Hedelmistä sain vähitellen siirryttyä kasviksiin ja hitaasti mutta varmasti normaalit ruoat alkoivat maistua. Pyörtyminen oli lähellä kun lähdettiin paluulennolle ja lopussa aloin näyttää varsinaiselta nälkälapselta vatsan seudulta. Kuva ei tee oikeutta näylle:

Ehkä joku muukin aloitti tammikuunsa mehupaastolla... Tosin vapaaehtoisesti.

Mitä tästä opimme, rauhassa niistä liikunta- ja ruokarutiineista all inclusive -meininkiin... Onneksi tuo tapahtui ihan reissun lopussa ja muuten kaikki sujui mukavasti.

Otetaan taas pian kehiin uutta treeniä! Jos koet että nyt olisi hyvä aika laihdutella tammikuun terveellinen elämä -villityksessä niin täältä löydät aiemmin postaamani dieettiohjelman, jolla homma sujuu turvallisesti.

Heti maanantaina palasin univajeesta huolimatta treenirytmiin tekemällä kunnon pistoolikyykkytreenin. Meni perille ja jalat + takapuoli ovat NIIN kipeät nyt seuraavana päivänä... Harvoin saan alakropan näin jumiin, että ei meinannut päivän HIIT treenistä tulla mitään. Täytyi rullailla vartti foam rollerilla lopuksi. Pain is good ♡

2 kommenttia:

  1. Öö ei näytä kyllä mikään kuva huonolta, aika hyvää motivaatiokamaa jatkaa harjoittelua. Siis mulle! Vitsit mitkä maisemat ja coctailit. Tuli ikävä Hawaiin matkaa ja Hainania katsellessa. Vois kai sitä täällä Euroopassakin käydä biitsillä hengaileen. Mut joo, oot bikinikunnossa. Ja eiköhän tää postaus huomauta et näitä reenejä tekemällä siihen kans pääsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Havaijilla täytyy itsekin kyllä päästä käymään vielä! Ja noin muutenkin USA:ssa kierrellä muualla. Joku reissu täytyy myös tehdä enemmän eristyksissä olevaan paikkaan missä on oikeasti sitä rauhaa ja luonnonkauneutta. Ja lämpöä ja aurinkoa... ;) Mut joo, näillä treeneillä ja katsomalla vähän syömisiään tie vie taatusti bikinikuntoon!

      Poista