maanantai 19. tammikuuta 2015

Mulla on miehen pylly!Kuten olette ehkä huomanneet niin en ole juurikaan harrastanut belfieitä tai vastaavia tässä blogissa. Nyt aihe ehkä antaa myöten pienen huumoripostauksen... Alkuselitystä: lauantaina juhlimme miespuolisen kaverin syntymäpäiviä ja heti aamupäivästä alkaen päivä oli täynnä erilaisia haasteita, joihin hän sai valita aina yhden meistä avuksi. Tyttöystävä oli käyttänyt hienosti mielikuvitusta ja kaverin piti selvitellä mm. Alkossa minä vuonna jallua on alettu valmistaa, selittää erotiikkaliike Anti-Shopissa mitä tietyillä seksivälineillä tehdään ja tehdä baarissa baarimikon opastuksella drinkkejä. Itse sain auttaa tehtävässä, missä täytyi saada tuntemattomia ihmisiä laulamaan onnittelulaulu synttärisankarille.Ennen saunomista ja baariin suuntaamista pidettiin vielä yksi spontaani tehtävä: synttärisankarin täytyi silmät sidottuina tunnustella jokaisen yhdentoista osallistujan pyllyä ja arvata kuka henkilö siinä on kyseessä. Tämä aiheutti suurta hupia jo ekan pyllyn kohdalla, kun kyseessä oli mies ja synttärisankarin arvaus oli että allekirjoittanut :D Sitten tämä tapahtui vielä toistamiseen toisen miespuolisen henkilön kohdalla. Ja mitäs tapahtui kun lopulta meikäläisen pyllyä kokeiltiin? Arvauksena miespuolinen henkilö! Siinä vaiheessa piti kaikin voimin pidättää naurua. Muut naiset sentään arvattiin naisiksi, huh huh... Siinä sitten pohdittiin mistä asia johtuu ja lisäkokeilujen lopputulos oli että näillä miehillä vaan oli pehmeämmät pyllyt kuin mulla. Voihan askelkyykyt.

Seuraavana treeninä on tulossa 15 min AMRAP, jossa on neljä eri liikesarjakomboa. Stay tuned :)

Pitääkin tästä lähteä kauppaan ostamaan sellanen belfie-tikku......

5 kommenttia:

 1. no ei todellakaan oo miehen pylly sulla... uskomattoman herkku ja naisellinen.. nautinnollista kattoa muutenki ku treenaat.. näytät niin hyvältä että hyvää tekee ;) pidempiä vaan sais olla videot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öhm ok... Treenivideoissa ei kyllä ole tarkoitus näyttää hyvältä vaan näyttää oikea tekniikka, jotta muut voivat tehdä treenin oikein.

   Poista
  2. Belfie-postaukset inspiroivat tällaisia kommentteja varmasti. Blogijulkisuuden toinen puoli.

   Poista