perjantai 23. tammikuuta 2015

Paras tapa tehdä feikki polkkatukka

Pahoittelen kännykkälaatua kuvissa, en jaksanut kaivaa järkkäriä esiin :(

Tykkään laittaa hiuksia ja kokeilla eri tyylejä, ja kukapa meistä pitkähiuksisista ei olisi joskus miettinyt miltä näyttäisi lyhyellä tukalla... Onneksi on feikkipolkkis! Tämän niksin opin Jesse Germanilta, Hollywoodissa vaikuttavalta hiusstylistilta.

1. Kiharra hiukset. Tämä on tärkeä vaihe, sillä laineet saavat polkkiksen näyttämään aidommalta. Jessellä on tähänkin muuten nopea ja tehokas tyyli: hiukset laitetaan kahdelle poninhännälle päälaelle (aivan kuten pikkutytöillä) ja kumpikin jaetaan neljään osaan, jotka kiharretaan. Ota ponnarit lopuksi varovasti pois - voilà! Sexyt luonnolliset laineet.

2. Jaa hiukset neljään osaan ja laita osien päihin löysä ponnari.


3. Ota kiinni muutamasta hiuksesta ponnarin alapuolelta ja työnnä muut hiukset ylöspäin, kohti leukaa. Vähän niinkuin tupeeraus:


4. Käännä ponnari polkkatukan alle ja kiinnitä esille jäävät hiukset pinneillä niskaan. Toista kaikille osioille.

Jos sinulla on voimakkaasti kevennetyt hiukset ja ylimmät layerit suunnilleen polkkatukan mittaiset, kannattaa kihartamisen jälkeen jättää hiusten päällisosa klipsillä erikseen paikalleen ja tehdä vaiheet 2.-4. vain hiusten alaosalle. Lopuksi voit päästää päällisosan irti "paketin" päälle.

Pitäähän tytöillä hauskaa olla :)

Tajusin muuten, että ette ole varmaan nähneet minua silmälasien kanssa! Että näin:Normaali pituus hiuksissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti