keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Treeni #61: TouchdownEi välineitä!

3 kierrosta

Okei, itsehän menin taas vaihteeksi tässä treenissä ihan sekaisin olinko tehnyt sittenkin vikaa liikettä vain 10 per kierros... :D Taisin myös tehdä ekalla kierroksella liikkeen kaksi pelkkänä kilpailuburpeena... Ehm. Tein sitten lopuksi vielä 30 touchdownia varmuuden vuoksi. Joka tapauksessa aikaa menee treenissä n. 12-14 minuuttia, eli perussetti.

Tulin niin jumiin maanantain treenistä, että tänään oli pakko pitää lepopäivä ihan vaan lihaskivun takia. Yleensä lepopäivät yrittää saada vaan osumaan sinne miten ne parhaiten sattuvat... Maanantain treenissä oli yht. 60 pistoolikyykkyä (matalalle penkille) ja 60 askelkyykkyhyppyä erilaisten potkujen ym. pikku yläkropan rasitteen lisäksi. Joka kerta kun nousen tuolista ylös tuskainen ähinä kuuluu Tampereelle asti, ja kävely näyttää tasan siltä kuin olisi kakat housussa. Että sitä kivun luokkaa.

Mukavaa viikkoa, treenatkaa ahkerasti!

1 kommentti:

  1. Maanantaireeni - Askelkyykyt ei olleet ollenkaan vaikeimpia tässä setissä, sen sijaan touchdowneista lähti jalat maitohapoille jo ekan kierroksen jälkeen, Aika 14:11.

    VastaaPoista