tiistai 9. joulukuuta 2014

5 minuutin treeni superkiireisiin päiviin


Pitäisi jo olla nukkumassa, mutta halusin jakaa vielä treenin minkä tein tänään ennen nukkumaanmenoa. Joskus vaan käy niin, että päivään ei tahdo mahtua edes sitä vartin treeniä tai energiatasot eivät millään riitä siihen. Nukuin itse huonosti viime yön, koska olin nukkunut edellisenä yönä liikaa ja mielessä pyöri monia stressaavia tekemättä olevia asioita. Herätys töihin klo 6:15 ja kotiin klo 21:30, huh huh. Tein eilen brutaalin megapitkän 34 min HIT:in, joten annoin itselleni armoa tehdä päivän päätteeksi vain 5 minuutin treenin - mutta TÄYSILLÄ.

Kun aikaa on vain 5 minuuttia, ei missään nimessä saa antaa itselleen hengähdystaukoa. Treenin liikkeiden tulee myös olla sykettä nostattavia ja voimaa kehittäviä - perusvatsojen tekeminen ei paljon mieltä lämmitä. Aikaa ei ole myöskään tuhlattavaksi monimutkaisten liikkeiden opetteluun.

AMRAP

5 min


1. Punnerrus x 5
2. Hypyt lankussa x 5 (lankussa hyppää jalat lähelle käsiä ja takaisin lankkuun = 1 toisto)
3. Kerähyppy x 5 (hyppää ilmaan nostaen polvet mahdollisimman korkealle, läimäytä polvia käsillä)
4. V-vatsat x 5 (jalat suorana, selkä käy välillä maassa mutta jalat pysyvät koko ajan ilmassa)

Omat kierrokset: 7

5 minuutissa ehtii siis tehdä 35 punnerrusta ja 105 vatsalihas/jalkaliikettä. On aina parempi, että tekee JOTAIN kuin on tekemättä mitään. Ei tekosyitä :) Nyt unille ja pian taas uutta (pidempää) treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti