tiistai 8. syyskuuta 2015

Tyylistä toiseen & kampauksia

Läpivetoletti, joka vaihtuu kalanruotoletiksi

Mulla on nyt taas sellainen vaihe, että olen innostunut laittamaan tukkaa. Kerran sitä pituutta löytyy ja on miljoona asiaa mitä sillä voi tehdä, niin onhan se vähän tylsää pitää aina hiuksia auki tai ponnarilla! Eikä kampauksiin mene edes paljon aikaa, vaikka ne saattaisivatkin näyttää siltä että aamulla on täytynyt herätä vähintään puoli tuntia normaalia aiemmin. Uusin lettisuosikkini on yläkuvassa näkyvä muhkea pull-through eli läpivetotekniikka, joka saa mukavaa vaihtelua siitä että se vaihtuu kesken kalanruotolettiin. Läpivetotekniikalla saa hiukset näyttämään superpaksuilta ja näyttäviltä, ihan kuin olisi pidennykset!


On se vaan hauskaa puuhaa, ja yhdistämällä erilaisia asutyylejä kampauksiin tulee välillä ihan erilainen fiiliskin. Esim. yläkuvan vasen alareuna: kun mulla oli tuo juhlavan näköinen irokeesityyli niin olo oli jotenkin tosi rock ja energinen, sitten taas oikean yläreunan klassisemmassa bisnes/sihteerilookissa olo oli naisellinen ja jotenkin "pehmeämpi" ja romanttisempi. Kuvan mustavalkea jakku on muuten Panun mummon paita! Kyllä Gerry Weber on osannut tehdä hyvin aikaa säilyvää muotia.



Kolmas muokkauskeino on sitten meikki. Siinäkin on hurjaa huomata, miten erilainen fiilis voi tulla ja miten erilaiselta kasvot voivatkaan näyttää väreillä leikittelemällä. Yllä esimerkki raikkaasta tyttömäisestä työlookista sekä tummemmasta rockimmasta ilmeestä (tuo kihara oli muuten ihan luonnonkiharan oma olemus, olin ollut 7 tuntia meren rannalla vesipelastuskokeessa koiran kanssa!..). Vaikka monesti tuleekin mietittyä, miten helppoa miehillä on kun ei tarvitse meikata ja tukkakin on aina samalla tavalla nopeasti valmis, niin kyllä me naiset ollaan myös onnekkaita siinä että on tällaisia leikittelymahdollisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti