sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Treeni #46 Applause

Jos sul lysti on niin kädet yhteen lyö!

Välineet: tuoli

AMRAP

15 min


Ehdin tehdä 4 täyttä kierrosta ja viidenneltä 6 varpaiden kosketusta. Punnerrukset meni polviltaan, koska edellisenä päivänä Treeni #45 eli 60 punnerrusta.... ;) Auts.

10 kommenttia:

  1. Lomalla lähti vähän roilottamaan, syömiset oli mitä sun sattuu, lähinnä jäätelöä, ja treenit jäi tekemättä. Painoakin tuli 2kg lisää reilussa viikossa... o_O Nyt täytynee taas yrittää ryhdistäytyä, kun arki alkoi. Kesällä vaan tulee helposti herkuteltua, grillailtua ja ja...

    Kyllä huomas ettei reiluun viikkoon ole tehnyt mitään treenejä, sen verran tahmealta ja hirveältä tuntu meno. Laskin, että olisin tehny neljä kierrosta + askelhypyt tuolille ja punnerrukset..mutta aloin näin jälkikäteen epäilemään, että teinkö neljä vai kolme kierrosta... :D Muistan vaan, että kahden kierroksen jälkeen olis tehnyt mieli lopettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, punnerruksissa tein aina ensin kolme yritystä lankusta ja sitten vielä kolme polviltaan. En lankusta saanut tehtyä taputuksia itse treenissä, tuli ehkä uskalluksen puute(?), kun ulkona nurmikolla sain tehtyä taputukset. Tein treenin siis sisällä. Täytyy koittaa vaikka kengät jalassa seuraavan kerran, jos olisi pitoa vähän paremmin.

      Poista
    2. No täällä on toinen joka on nauttinut lomastaan kaiken lihottavan äärellä :D Mutta sitähän varten loma on, ja sitten palataan taas ruotuun. 2 kg reilussa viikossa kuulostaa kyllä myös nestetasapainon vaihtelulta ;) Mun mielestä kovalla lattialla taputuspunnerrukset on helpompi tehdä, mutta totta että siinä voi olla vähän rimakauhu.

      Poista
  2. Tämä treenityyli kyllä herätti mielenkiinnon. Kiva, kun pidät monipuolista blogia! Kaipaan juuri tehokasta, tiivistä treeniä ja sitä, että treeni onnistuu ihan kotinurkissa ilman jatkuvaa rehaamista kuntoilupaikkaan. Ja se on myös hienoa, että treenata voi ulkoilmassa. Kunto on päässyt puolen vuoden aikana rapisemaan. Blogissasi on niin paljon asiaa... hmm mistähän kannattaa lähteä liikkeelle? Yritän opiskella mahdollisimman paljon, mutta kaikenlaisesta vinkkauksesta olen myös kiitollinen. :) Tehosta loppukesää! Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Nämä treenit ovat kyllä parhautta aika/hyötysuhteeltaan ja tosiaan helppo toteuttaa kotona kiireisenäkin päivänä. Kannattaa lähteä liikkeelle lukemalla "Treeniohjeet" sivusto. Sen jälkeen vaan heti treenaamaan, aluksi voi valita vaikka "ei välineitä" tunnisteella olevia treenejä jos kotoa ei löydy valmiiksi välineitä: http://roundi3.blogspot.fi/search/label/ei%20v%C3%A4lineit%C3%A4 Jätähän kommenttia miten sujuu :)

      Poista
  3. Kiitos! Tuumasta siis toimeen! Marjo

    VastaaPoista
  4. No niin vuoden eka 'varsinainen' reeni, maanantai-iltana klo 21... Surkea aika. Mutta mikä tulos: 4 kierrosta ja vitosella 18 varpaiden kosketusta. Ja niin olivat muuten noi vatsat jouluruokien jälkeen vaikeimmat tehdä... Mut mä luulin, että oon huonommassa kunnossa... Katsotaan kostautuuko huomisena jumina sitten. Tästä se lähtee...Pitäiskö ottaa tavoitteeks aina saada sun aikoja parempi? Askelkyykyissä ei ikinä onnistuis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän teit kovemman ajan kuin minä, kyllä se kannattaa alkaa "kilpailemaan" niin tulee treeniin ihan eri intensiteetti! Siksi minäkin ilmoitan täällä aina omat tulokset, että on joku merkkipaalu mihin voi pyrkiä tai minkä voi ylittää :)

      Poista
    2. Sun voittaminen on nimenomaan tärkeimpiä motivaatioita:)

      Poista
    3. Vitoskierrokselta jäi uupumaan 2 burbeeta tänään, aikamoista aikaa painoin, vaikka kieltämättä mielessä pyöri Roundi3 uudet tuulet.

      Poista