sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Villejä lupiinejaVähän erilainen aihe tällä kertaa, enemmän tuonne feng shuin suuntaan kuin hikoilemiseen ;) Olen laittanut tässä vähän pihaa ja kyllä se niin vaan on, että kukat ja istutukset tuovat ihanan kaunista ilmettä paikkaan kuin paikkaan.


Mikä yhdistää sisustuslehtiä ja "X julkkis esittelee kotiaan" ohjelmia? Mikä kruunaa upean huoneen? Tuoreet kukat maljakossa.


Sen sijaan, että tarvitsisi ostaa kukat tai leikata ne omasta kukkapenkistä, suosittelen kesällä keräämään luonnonkukkia ja tekemään niistä näyttäviä asetelmia niin sisälle kuin ulos. Kun pysyttelee yhdessä tai kahdessa värissä + vihreä ja valkea, saa harmonisemman asetelman kuin keräisi mitä sattuu :)  Asetelmaa tehdessä kannattaa myös ryhmitellä kukkia korkeammalle, reunoille ja rykelmiksi. Siinäpä vasta mindfulness-hetki!


Itse bongailen hyviä kukkapaikkoja aina koiran kanssa lenkkeillessä, tänään löytyi esim. paikka, missä oli valtavasti päivänkakkaroita. Siinä tavoittaa taas palasen lapsuudestaan kun kirmaa kukkakedoilla, ja mikäs sen hienompaa kuin löytää harvinaisempi lajike kimpun kruunuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti