keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

30 min venyttely

Treeniaikataulussa pysymisessä ei ole mitään ongelmaa, mutta miten se voikaan olla niin vaikea mahduttaa puolen tunnin venyttely viikko-ohjelmaan... Nyt viimeisen kuukauden aikana olen onnistunut sentään jo mahduttamaan alakropalle 15 min foam roller -session viikkoon, mutta venyttely se vaan jää.

Ongelmana venyttelyssä on ollut se, että minusta mikään netissä oleva venyttelyohjelma ei ole ollut kattava ja hyvä, enkä ole jaksanut koostaa omaa ohjelmaa. Tänään kuitenkin selailin parhaita venytyksiä eri lihasryhmille ja törmäsin ihan mukavaan 30 min venyttelyyn Youtubessa, jonka sitten tein läpi:Tässäkin unohdettiin rintalihakset ja latsit kokonaan, eikä takapuoltakaan oikein käsitelty kunnolla, mutta menettelihän tuo. Vähän kauemmin olisi myös voinut pysyä tietyissä venytyksissä. Lisäsin vielä tässä postauksessa esittelemäni venytykset setin loppuun ja roikuin leuanvetotangossa käännellen kroppaa puolelta toiselle. Lisäksi tein perusvenytykset pakaralihaksille:Mulla on koko kroppa tällä hetkellä TÄYSIN jumissa, joten venyttely oli ainoa vaihtoehto tälle päivälle. On se outoa miten hetken treenitauko aina tekee tämän. Muistakaahan tekin huoltaa kehoa :)

2 kommenttia:

  1. Nolona täytyy myöntää, että harvoin tulee venyteltyä kunnolla. Sitten kun jostain kolottaa, niin ehkä muistaa... Täytys ottaa ryhtiliike senkin suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sovitaanpas nyt yhdessä että laitetaan sinne kalenteriin aika myös venyttelylle ;D

      Poista