tiistai 1. heinäkuuta 2014

Treeni #44: Rollin'

Enää pari päivää lomaaaan! Viimeinen rutistus. Juhannuksen ja Kööpenhaminan kongressireissun takia ehdin muistaakseni vain kerran treenaamaan viimeisen 1,5 viikon aikana. Kyllä tuntui tänään, että on ollut taukoa... Toisaalta tekee varmasti ihan hyvää kun on niin kovaa vetänyt viime aikoina.Välineet: kahvakuula, hyppynaru

2 kierrosta

 

7 liikesarjaa

Oma aika: 14:27. Sitten random kuvafiilistelyä lähestyvän loman kunniaksi:


Neollekin palstatilaa välillä!


Korvat off

Epämuodostumia

Hankin Freddyt kuukausi pari sitten... Ei saa tuomita, ne on mukavat ja pidän niitä vaan vapaalla...

Ja todellakin söin kaiken @ Köpis

My fav dress to party <3

Kerrankin vakavampi ilme @ Milano9 kommenttia:

 1. Voi söpis sua - ihana punainen mekko. Mä haluan joskus mahtua tollaseen. Niinpä reenit jatkuu...16:10 oli mun aika. Askelkyykyt oli aivan supervaikeita. Kävin eilen salilla kans ja nyt on kyllä jalat sellaisessa jamassa että pakko vetää huomenna pelkkää keskivartaloo ei auta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiinasta hankittu Herve Leger ;) Vähä lyhyempi versio kuin Mirandan: http://photos.posh24.com/p/1554187/l/herve_leger/red_carpet_fashion_hot_in_herve_leger.jpg . Mun on tosi vaikee löytää hyvin istuvia mekkoja, mutta bandage -mekko pelastaa pahankin päivän.

   Katoin tuossa sun viimeisimmän Luxemburgin postauksen ja siellähän näkee jo jaloista että on askelkyykkyjä tehty! ;) Lihaserottuvuutta olkapäissäkin, eiku vaan samaan malliin. Voisi muuten tehdä tänne jonkun pelkän core ja/tai yläkroppatreenin mitä voi tehdä jos jalat vaan irtisanoutuvat... :D Taitaa olla aika yleistä tuo jumitus. Mullakin on tänään ihan pökkelöjalat heti ku oli pidempi treenitauko, on se kumma.

   Poista
  2. hah! Katseltuani itse omia kuviani olen tosi kriittinen - mutta onpahan ainakin jotain, mitä kehittää:) Jaloissa on lihaksia kyllä, mutta ton kaiken rasvan vois poistaa siitä päältä niin ne näkyis. Päätin kuitenkin nyt ystäväni kanssa aloittaa rasvaprosentin laskutalkoot seuraavalle puolelle vuodelle. Saas nähdä miten käy, inspiraatio on ainakin näin alkuun hyvä. Jospa vertaistuki auttais.

   Joo core reeni olis kiva ja miksei se yläkroppakin. Mä oon itse tehnyt oman corereenin, koska välillä on vaan jalat niin poikki. Ja toisaalta kempossa on monta,joilla on polvet paskana eikä suostu tekeen yhtään niitä. Silloin on tehty kaiken maailman jalannostoja, selkiä, istumaannousuja jne.

   ps. Taidat olla lomalla, mut jos reenaat tossa mattilanniemen nurtsilla joku päivä niin mä voisin tulla mukaan. Missä sun työpiste oikein on nyt?

   ps2. Timo toi mulle nyrkkeilysäkin tänne toimistolle... Sille ei tietenkään oo koukkua, joten käytän sitä nyt sandbagina... Työhuone alkaa näyttää minisalilta.

   Poista
 2. Tässä mun keskivartaloreeni:
  10xvatSat kantapää kosketus
  10xselät
  10xtakapuolen nostot
  10x jalkojen nostot puolapuilla
  10xsivulankkunostot

  Tulos: 6kier 6backlifts

  VastaaPoista
 3. Ottipa koville, 16:08. Mulla on nyt neljäs viikko menossa, kun teen viisi treeniä viikossa. Ei siis ole mahdotonta, vaikka 3-vuorotyötä tekeekin.. ;) Merkkaan aina etukäteen treenipäivät kalenteriin, niin tulee varmasti tehtyä. Muuten huomaan sunnuntai-iltana, että viikolta puuttuu neljä treeniä.. :P

  Sitten loppuverryttelemään eli imuroimaan, jota oon vältellyt koko päivän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah! 2 sekunnilla sit menit ohi:) Pitää tsempata enemmän seuraavalla kerralla. Ja hienoa, jos oot tehnyt 5krt viikkoon, mahtavaa. Mä en oo edelleenkään päässyt viiteen saas nähdä tällä viikolla, toistaiseksi takana kaks ja yks sali.

   Poista
  2. No mä kuulin jo todistajalta täällä, että se anne on treenannu ihan pirusti viime aikoina ;) Loistava esimerkki siitä, että kun vaan päättää sitoutua ja suunnittelee millon treenaa niin kummasti se aika vaan sieltä löytyy!

   Poista
  3. Hah vai niin kuulit.. :D Jotenkin sitä on vaan ehtinyt tekemään kaikki treenit vaikka aiemmin ei muka ehtinyt. Enkä nyt oo mitenkään nuttura tiukalla tehny aikataulutusta itelleni.. Mutta nutturasta puheenollen, kun tukka lyheni, niin aikaakin on enemmän; ehdin nimittäin tehdä treenin ja käydä suihkussa ennen iltavuoroon menoa! ;D

   Ja tuo suunnittelu auttaa mulla myös siinäkin, kun väsyttää eikä yhtään huvittais tehä treeniä, niin tulee kuitenkin tehtyä koska kalenteri käskee.. ;)

   Poista
 4. Tein tän treenin uudestaan tänään, kun en jaksanut alkaa miettimään minkä tekisin. Aivan poikki mehtätöistä, mutta tein silti..tosin aika flekmaattisesti, aika 18:05. Huh.

  VastaaPoista