keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Treeni #43 Pack your bag

Ensinnäkin pahoittelut siitä, ettei uusia treenejä ole vähään aikaan ilmestynyt! Töissä on ollut ihan SUPERkiire väikkärin aineiston kasaamisessa ja ensi viikolla meillä on symposium konferenssissa Kööpenhaminassa. Jaiks. Mutta odottakaas kun meikäläisella alkaa kohta kesäloma, sitten postaillaan vaikka sun mitä ;)

Nyt kun on viimein kesä (ei välitetä, että eilen satoi lunta...) niin kokeilkaapas treenata ulkona. Ilmanvaihto toimii ja suosittelen erityisesti pulahtamaan heti treenin jälkeen järveen: pieni uiskentelu heti treenin jälkeen edistää palautumista. Kerran jos toisenkin olen Mattilanniemen nurmikolla puhissut.Välineet: sandbag (tai kahvakuula / käsipainot tms.)  

3 kierrosta

(sis. HIIT-osuuksia)


4 liikesarjaa

Oma aika (sisältäen ajastinsekoilua): 34:38. Täällä fiilikset.

3 kommenttia:

 1. Mun reidet huutaa hoosiannaa! Ei tullu kovin kummonen aika, 15.31. En tiiä ymmärsinkö oikein, mutta tein siis liikkeet 1-3 sen kolme kierrosta putkeen ja lopuksi kerran kyykkyhypyt sen 8 kierrosta. En olis kyllä pystynyt enempää tekemään.. :D Kyykyt tein syväkyykkyinä jostain kumman syystä.. niitä tuli siis 13,11,10,10,8,8,9,10.
  Hiki tuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, 3 kierrosta myös ne intervallihyppelyt ;) Kuuluu yhteen kierrokseen. Ens kerralla sit! Mutta kovaa oot vetäny jos tuohon lopuksi oot hyppiny ja vielä syväkyykkyinä, mulla oli ekalla kierroksella vuonna 2011 vaan: 12,11,9,8,8,8,8,8.

   Poista
 2. Hah no hups. :D (tukan väri on vaalea..) Olisin kyllä tippunu täysin, jos tuohon olis pitäny vielä tehä lisää 8min kyykkyhyppyjä. Noh, onpahan haastetta ens kertaan..

  VastaaPoista