maanantai 14. huhtikuuta 2014

Treeni #39: 1-leg agility

 

AMRAP

15 min


Ei välineitä!

3 liikesarjaa


Pike jumpit tahtovat usein jäädä liian mataliksi uskalluksen puuttuessa. Harjoittele niitä hieman ennen treenejä, jotta uskallat potkaista jalat tarpeeksi ylös ilman pelkoa kuperkeikasta. Peili on taas hyvä apu. Tässä tavoite loppuasennosta:

Polvia läimäyttäessä pitäisi jaksaa nostaa ne polvet mahdollisimman ylös kohti leukaa... Se on vaikeaa kun jalat väsyvät!
Oma saldo: 3 kierrosta ja kaikki maastavedot neljänneltä kierrokselta. Kyllä oli syke korkealla.

P.S. Miten mulla tulee lattialla kieriessä ja punnertaessa ylös ihan alla oleva mielikuva :P Kuvittelen jonkun karjumaan mulle "NYT ÄKKIÄ YLÖS SIELTÄ!"


5 kommenttia:

 1. No niin pääsiäisloma ohi, ei enää epämääräisiä tekosyitä, uusi viikko, uusi yritys viiteen reeniin. Tässä tän viikon ykkönen. Tuntui, että taju lähtee kun ei oo viikkoon tehnyt mitään rankempaa kuin lapsi selässä kävelyä. Kolme kierrosta ja neljä burbeeta meni:/ Parannettavaa siis riittää... Mutta tuli itsensä voittanut olo. Heippa hiilarit ja turvotus, nyt takaisin normiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, pääsiäistaukoa oli ja eilen tuntui rankalta aloittaa taas treenit... Se on jännä juttu. Parempi olo kuitenkin kun palaa terveellisen ruoan pariin :)

   Poista
  2. No on tosiaankin. Pääsiäisloman saldo: 3kg! Ihan käsittämätön määrä. Mun vartalo kerää kyllä nopsasti viikossa, jos yhtään lepsuu jälkkäreihin ja juuston syöntiin ja niihin hiilareihin. No joo, onhan tuossa jo paljon paholaisia. Masentavaa, miten helppoa on lipsua. Tänäänkin vielä reenaus tuntui tosi raskaalta ja askelkyykyt piti ottaa tosi hitaasti, koska ne on NIIN rankkoja mulle. Mutta samalla huomaan usein nyttemmin, että jaloissa on voimaa huomattavasti enemmän kuin aiemmin. Kyykyt ovat helpompia ja portaat vitoseen agorassa menee niin kuin ei mitään (itseasiassa usein löydän itseni kutoskerroksesta kun aiemmin jouduin puuskuttamaan ylösmennessä)

   Poista
  3. No mutta tärkeintä on että lipsumisen jälkeen palaa kuitenkin ruotuun ja eiköhän tuohon 3 kg sisälly aika paljon nesteen kertymistä... Itse sain 2 kg lisää painoa kymmenessä päivässä kun aloitin kiristelyruokavalion: kroppa hörppäs vähän hiilaria kun vaihtoi kaksi HIITiä saliin.

   Hyvä käytännön esimerkki edistymisestä nuo portaat! Tosi mukava kuulla. Ja kun tulosta tulee niin se motivoi jatkamaan.

   Poista
 2. Eilen tein tämän ja meni kolme kierrosta + yhtä vaille kaikki burpeet. Aikaa sähläytyi maastavedoissa, tasapaino horju ja piti oikein keskittyä niihin.

  VastaaPoista