maanantai 9. maaliskuuta 2015

Treeni #71: Strong armsPerustreeni (3)
Tuntuu eniten: Kädet, erityisesti olkapäät ja ojentajat (myös käsivarret, hauikset). Voimatreeni maltillisella sykkeellä.

Välineet: Kahvakuula

3 kierrosta

Sainpas kuvattua niitä treenejä! Sunnuntaina hauikset ojentuivat jo suoraksi, oli kyllä niin paha DOMS (delayed onset muscle soreness) että pelkäsin jo jännetupin tulehdusta tms...

Syke ei nouse liikaa tässä treenissä, mutta hiki kyllä tulee. Oikeastaan vasta treenin jälkeen tajusi että kädet olivat ihan poikki! Oma aika: 27:21. Jos tarvitsee nopeamman ja helpomman treenin voi tehdä vain kaksi kierrosta; oma kahden kierroksen väliaikani oli 18:21.

2 kommenttia:

  1. Saanko kertoa et tää ei kyllä oo perusreeniä nähnytkään... Tai olisi jos ei olis tota liike kakkosta. Mut ehdottomasti 4 tähden homma. Siis ihan kauhea liike. Selvästi pitäis tehdä enemmän noita niskan takaa nostoja. Meinasin ensin et teen vaan kaks kierrosta, mut kummasti sellainen 'Anukin jaksoi joten prkle minäkin jaksan' asenne auttoi läpi vielä kolmannnen kiekan. Kädet on olleet koko aamun silleen, et jaksanko kirjoittaa ees näppiksellä... Mut mun aika: 24:28... Beat that!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä muistan, että tuo liike 2 oli ihan hirveä! Vois olla että 2 kierrosta on perustreeni ja 3 rankka. Tuntuu vaan aina niin mukavalta "levolta" kun syke ei ole katossa, vaikka lihakset olisivatkin tulessa. Ja tosiaan kummasti sitä aina tsemppaa kun on joku vertailuarvo.

      Poista