maanantai 27. lokakuuta 2014

Treeni #53: Jump around

Hello! Vuosi 2015 lähestyy vääjäämättä ja tämä saikin minut miettimään sitä, miten monet aloittavat (vuosittaisen) laihdutusurakkansa tammikuun alussa. Elämä on aina sitä, että huomenna syön sitten terveellisemmin, tai ylihuomenna, tai ensi viikolla, tai ensi kuussa... Mutta entä jos alottaisit NYT? Ja olisit jouluna jo siinä kunnossa, missä aioit olla maaliskuussa? Starttaan täällä blogissa tällä viikolla kiristelyohjelman niille, jotka haluavat rasvaa pois kropasta. Laitan tarkan listauksen mitä syödä, milloin syödä ja paljonko syödä. Ei tekosyitä. Are you with me? Hell yes you are!

Projektia varten suosittelen tällä viikolla hommaamaan keittiövaa'an jos sitä ei vielä kotoa löydy. Vaa'at eivät maksa paljon mitään ja punnitsemalla ainakin kuukauden ajan raaka-aineita opitaan vähitellen paljonko mahtaa olla esim. 250 g kasviksia lautaselle aseteltuna. Yllättävän iso keko, voin kertoa... Mutta nyt treeniin:


Ei välineitä!

2 kierrosta


Kaksi eri liikesarjaa, joiden toistomäärä riippuu kierroksesta.

Oma aika: 14:05

Suosittelen pitämään puumerkki-kirjanpitoa toistoista, jotta ei mene sekaisin. Aina viiva vihkoon kun on tehnyt liikesarjan kerran.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, kiitos! :D

  Nyt on tullut pidettyä hiljaiseloa kommenttien suhteen, mutta treenejä oon kyllä tehnyt. Tosin vaihtelevasti hieman vähemmän, kun tuo hevostelu vie nyt enemmän aikaa. (joojoo -vartin treenin kyllä ehtisi tehdä, jos vaan jaksaisi/viitsisi...?) Välillä sitä on kyllä oikeasti niin puhki, kun lähtee kotoa 06.30 ja tulee kotiin 19.30. (ja sitäpaitsi tuleehan tallillakin tehtyä lihaskuntoa tallihommien parissa. :P)

  Mutta selittelyä yhtä kaikki, tänne kiristelyohjelma ja heti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on eri asia annanko mä sun osallistua, ainakin sen perusteella millon on viimeks nähty niin et oo kyllä yhtään kiristelyä kaivannut! ;D Munhan täytyy laittaa tänne jatkossa muutamat 5 min treenit ni sitte on vielä vähemmän tekosyitä skipata treenit... ;) Ei vaan, täytyy tosiaan ottaa huomioon paljonko touhuaa muutenkin päivän aikana.

   Poista
  2. Hah, kyllä tässä vielä tarvitsee kunnon potkua persaukselle.. :D
   Toki täytyy pitää järki päässä jaksamisen suhteen, yleensä mulla vaan on kyse enemmänkin viitsimisestä kuin jaksamisesta. Kuten tänäänkin laiskotti hirveästi ja teki mieli skipata treeni, mutta teinpä silti ja nyt mieli on hyvä. :)

   Poista
 2. Tän päivän Hotellihuonereeni, aika 13:45 - Askelkyykyt ei oo enää kauheita! Punnerrukset ei kyl menneet kokonaisina, mut nah, hyvä et sain huonojen nukkumisten jälkeen itsestäni tän verran irti, *tyytyväinen*

  VastaaPoista