tiistai 7. lokakuuta 2014

Treeni #50: 300 jumps

Vau! 50 treeniä kasassa tällä sivustolla. Jos joka päivä tekee eri treenin ja treenaa 5 krt vko niin sillähän selviää jo 2,5 kk. Ja jos tekisikin edes 3 treeniä viikossa sillä selviäisi jo... öö... jotain 4,5 kk! On siis juhlatreenin aika, sen kunniaksi otetaan hyppynaru ja kahvakuula esiin. Treenin #27 yhteydessä luettelin hyppynarulla hyppimisen terveysvaikutuksia, postaus löytyy täältä jos haluaa virkistää muistiaan. Esim. jos joku jaksaisi hypellä tunnin, se kuluttaisi huimat 1300 kcal :)Välineet: hyppynaru, kahvakuula

2 kierrosta

Oma aika: 17:20. Kahvakuulapistoolit yllättivät rankkuudellaan!

2 kommenttia:

  1. Aika 16:40, pistoolit tein ilman kahvakuulaa - jalat on niin jäkissä ollut jo pari päivää, että varpaillenousutkin olivat rankkoja. Pitänee ehkä tehdä huomenna joku rennompi reeni. Kuitenkin kehityksestä sen verran, että viime vuonna en pystynyt hyppimään tasajalkaa hyppynarulla 100 putkeen (jaksanut) eikä nyt tämä ole homma eikä mikään, vaikka tässä reenissä nuo vaihtuvat hyppytekniikat lisäsivätkin haastettasoa. Jotain kehitystä on siis tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nice! Joo itsekin havahduin yhdessä hyppynarutreenissä että vuosia sitten tosi rankalta tuntunut polvennostojuoksu tuntuu nyt lähes lepotauolta :P Double underitkin tuntuivat alussa ihan mahdottomilta, mutta pari päivää sitten meni 4 x 30 s niitä lähes virheettömästi. Nopeasti sitä oppii ja toki myös kunto kasvaa.

      Poista