maanantai 20. lokakuuta 2014

Treeni #52: Cleaning day

Olen tässä miettinyt uudistamiskohteita blogiin ja yritän parhaillaan opetella Premiere Elementsiä videonkäsittelyä varten, aika on vaan meillä kaikilla rajallinen ja tästä intohimosta kun ei mulle mitään makseta... Jos joku haluaa tehdä mulle tyylikkään mini-intron treeneihin + kivan palkin mistä näkyy selvästi treeniliikkeet niin otetaan apu vastaan! Vastatkaas myös oikeassa palkissa olevaan kyselyyn tähtiluokituksesta: tykkäisittekö ideasta, että arvioisin kunkin treenin rankkuusasteen? Vai teettekö kaikki joka tapauksessa, joten ihan sama ;) Muutenkin mulle voi jättää kommentteja ja ideoita, laitoin esim. Katin jättämän idean toteutukseen ja treeneille tuli numeron lisäksi nimi.

 
Välineet: kahvakuula, hyppynaru

3 kierrosta

Oma aika: 13:31. Rikoin lampun 2. kierroksella kun hypin hyppynarulla, että aika ei ole kovin vertailukelpoinen kun oli pieni siivoustauko välissä... Piti laittaa pauselle. Älkää siis hyppikö kattolampun kohdalla! ;D


2 kommenttia:

  1. Olipa maanantaiaamun reeni. Väliin mahtui paljon säheltämistä kännykän kanssa - unohdin ohjeet kahdesti ja jouduin etsimään musaa kesken ajanjuoksun. AIka loppujen lopuksi 17:37... Et silleen. Ja nyt kun katson niin tein kierrokselleen 30 heiluria, en 20.. Mut sitä pitää kehua, et hyppynarun kanssa sotkeennuin vain kerran per kierros, aina 60 kohdalla. Agoran alakerrassa on ihan mainio hyppynaru, sillä on aivan eri asia hyppiä kun siihen ei sotkeennu. Haluan sellaisen itsellenikin please. No huomenna toivottavasti vähän mukavammin putkeen. Kyllä tässä reenissä kädet tekee isoimman työn eli yläkroppareeni, mut toki haastaa koko vartaloinkin. Ihan jees, peruskauraa. Cleanit oli vaikein osa, suosittelen todella sitä tekniikan harjoittelua etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä hyppynarulla tosiaan on väliä! Speed ropet ovat parhaita, mutta mulla on itelläni ihan perus kumitettu hyppynaru joka lähtee joskus kiertymään että alkaa kompuroida (seli seli, ei tietenkään omaa vikaa kun väsyy...)

      Poista