sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kiristelyt ohi


Heipä hei! Kirjoittelen tätä flunssassa, jonka sain Saksan maalta... Uusia treenejä ei ole ilmestynyt meikäläisen 10 päivän työkomennuksen takia. Ennen reissua otettiin kuitenkin "loppumitat" ja päätettiin 3 kk kestänyt kiristelyprojekti ainakin näin tarkan seurannan osalta. Rasvaprosentti tippui tänä aikana pihtimittauksella 23,6%:sta tasolle 17,9% (InBody -mittaus ei siis yllättäen heittänytkään kuin prosentin).


Paino putosi vain 2 kg, mutta laskennallisesti rasvaa paloi siis 4,1 kg! Mittanauha kertoi, että alavatsasta lähti muka huimat 11,5 cm pois :D Veikkaan, että tähän vaikuttaa hormonitoiminta ym., mutta yllätyin silti että nimenomaan tuolta lähti eniten. Muualta kropasta senttejä ei lähtenyt kuin 0,5 - 1,5 cm ja lantiosta ei ollenkaan, koska kuulemma onnistuin kasvattamaan takaliston lihaksia miinuskaloreista huolimatta... Ensimmäisenä rasva alkoi palaa yläkropasta ja lopussa reisistä: tässä mielessä rasvanpoltto noudattelee kuulemma "ongelma-alueita" järjestyksen suhteen.


Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja jatkan varmasti samantyylisellä ruokamallilla, mutta kultainen keskitie on hyvä olla tässäkin touhussa.

Laitetaan taas pian uutta treeniä kehiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti