sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Treeni #41: Crisscross


Välineet: kahvakuula, hyppynaru

AMRAP

15 min


4 liikesarjaa

Omat kierrokset: 2 täyttä ja kolmannelta 4 toistoa liikesarjaa 3. (hyppynaru, n. 45/110)

Mukava loppurutistus agilitykisojen perään, mottoni on että aina täytyy olla kunnon hiki kun menee suihkuun ;) Kahvakuulan vienti jalkojen välistä ja kyynärpäälyönti otti mukavasti vatsoihin, vaikka luulin että jaloissa tuntuu eniten. Hyppynarullakaan ei tullut kompuroitua kuin yhden kerran toisella kierroksella.

6 kommenttia:

 1. 1 kierros ja kakkosessa 4. liike 63/80 meni. Hyppynaruilu on ihan arsesta. Yhtään kertaa en päässyt yli 10 kertahypyillä vaan aina sekoaa naru. Muuten ihan jees reenit, meni nopeesti. Mikä sun tulos on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä ite tehnyt tätä nyt kun kipeenä, aattelin että laitetaan kuitenkin uutta treeniä ulos tauon jälkeen :) Päivitän sitten kun teen. Voin myös kertoa että kädet ristiin -hypyissä tuli kompuroitua tuota videota kuvatessa :D Loppua kohti alkoi jo onnistua pari 10 sarjaa putkeen.

   Poista
  2. P.S. Jouduit mun kirjoitusmokan uhriksi, kuumeissani lisäsin tuonne näköjään "per käsi" kun tarkoitus oli tehdä yht. 40 heilautusta = 20 per käsi kun vaihtaa kymmenen välein :D Selvensin asiaa nyt ohjeessa.

   Poista
 2. Uusi kierros: 2 kierrosta, kolmannella 18 burbeeta. Aamureeni on inhokki! Burbeet on edelleen mun suosikkeja, johtuneeko kemposta ja maastanousun taidosta...? Sen sijaan hyppynaruilu on hirveetä, mutta nyt meni paremmin tahtiin kuin ekayrityksellä.

  VastaaPoista
 3. Mun kommentti näköjään hävisi johonkin bittiavaruuteen eilen. Eli 2 kierrosta ja kolmannelta kierrokselta 2. liikesarja kokonaan + pari extraa, kun en olisi ehtinyt enää aloittaa hyppynaruja. Jokohan sitä raaskisi panostaa ja ostaisi ihan oikean hyppynarun...tähän asti oon sinnitellyt johdon pätkällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tahti! Ja suosittelen kuitenki hankkimaan sen hyppynarun ;) Hyvä alkulämpö mihin tahansa suoritukseen.

   Poista