keskiviikko 27. elokuuta 2014

Core #1

Aina joskus on ollut puhetta, että voisi laittaa tänne lähinnä vatsalihas/keskivartalotreeniä, sillä välillä jalat ja kädet vaan menevät sellaiseen jumiin että:


Itselläni kävi juuri näin kun peräkkäisinä päivinä tein treenit #45 ja #46 - hyvä että sain pihviä leikattua ruokalassa kun ojentajat huusivat hoosiannaa... Olihan siinä yhteensä jotain yli 110 punnerrusta muiden liikkeiden lisäksi. Ja jalat toki ihan samalla lailla kipeät, jopa vatsatkin... Tässä siis ensimmäinen keskivartaloon keskittyvä setti, joka kyllä ottaa jonkin verran käsiinkin (erityisesti eka liike tuntui todella tuskalliselta).Välineet: kahvakuula, tuoli 

3 kierrosta


Tosiaan meikäläisen jumiutunut yläkroppa oli kovilla, täytyi ekassa liikkeessä laskea aina puolivälissä kahvakuula lattialle... Hups. Päätin kerrankin kuvata treenin sen jälkeen kun olen itse suorittanut sen, joten naaman punaisuus ja hiki on ihan naturel. Treenejä varmaan kannattaisi kuvata silleen heti aamulla kun herää eikä viimeisenä illalla turvonneena, mutta mitäpä tässä nyt esittämään muuta kuin on!

Oma aika: 14:30.

3 kommenttia:

 1. Tän reenin rankkuus riippuu toki kahvakuulan koosta, mut joo. Mulla ei ollut kahvakuulaa tänään, vaan arviolta 11,5kg käsipaino, jonka kanssa tää oli varsinaista ojentajahoosiannaa. Aika 16:25, johon kylläkin mahtui jonkin verran sähellystä. Et sellainen päivä. Askelkyykkyjä 30 päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin kade ku päivittelet aina aamulla treenituloksia. Mulla on joku aamuvamma että en vaan pysty heräämään aikaisemmin treenaamaan ennen töitä :D on yritetty. Se olis kyllä paras tyyli.

   Poista
  2. No sitä varten että mä oon myös laiska, olen varmistanut aamutreenit sosiaalisella paineella, eli aamuisin en ikinä reenaa yksin. Tänä aamuna kempoa, ei siis HIITiä...

   Poista