torstai 29. lokakuuta 2015

Paras & nopein tapa tehdä kiharat pitkiin hiuksiin


Tästä piti tulla postaus siitä, miten saada parhaat overnight curlsit yön aikana ilman kihartamista lämmöllä. Kuukauden testailujen jälkeen tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että kerran jo blogissa kuvaamani (feikki polkkatukka-postaus) tapa on vaan yksinkertaisesti se paras tyyli ainakin minulle. Kiharasta saa paremmin sen näköisen lopputuloksen kuin haluaa, se on varma tapa (ei yllätyksiä aamulla) ja kihara säilyy pisimpään. Eikä se vie kauan aikaa!

Pidemmittä puheitta, tällä kertaa paremmilla ohjeilla kuvien kera, paras ja nopein tapa tehdä kiharat hiuksiin:

Tarvitset joko kihartimen tai suoristusraudan. Itse tykkään käyttää suoristusrautaa, mutta jos kihartamistekniikka raudalla ei ole hallussa niin käytä kiharrinta.

1. Tee hiuksiin kaksi poninhäntää korkealle päälaelle. Bonuspisteitä siitä, että leikit Baby Spiceä.
 
"If you wanna be my lover, you gotta get with my frieeeends!"


2. Kiharra kumpikin poninhäntä neljässä osassa. Kiharrat siis yhteensä 8 osiota.
 
"Make it last forever, friendship never eeends!"


3. Päästä varovasti ponnarit auki (suihkauta hieman lakkaa jos siltä tuntuu).4. Viimeistele tyyli: itse teen jakauksen aina sivuun ja kiharran vielä "otsatukan" sivulle. Voit myös tupeerata päälakea ja haroa kiharoita hieman sormilla, jotta ne avautuvat enemmän.


Lopputuloksena luonnollisen näköiset ja elävät kiharat, paljon nopeammassa ajassa kuin että kihartaisit ensin niskahiukset osioissa ja lopuksi päälaen monessa osiossa.

Tämä on oma valintani, sillä nukkumisen laatu kyllä kärsi kun hiuksia laitteli eri tavoin yöllä kiinni, jotta ne olisivat aamulla nätillä kiharalla. Lopputuloksesta ei myöskään aina voinut olla varma: paljon riippuu siitä, miten kosteat hiukset ovat kun ne laitetaan kiinni. Itselläni on se ongelma, että jos laitan liian märkää hiusta kiinni niin se on vielä aamullakin märkä! Tasapainottelu sopivan kosteuden kanssa oli tosi hankalaa.

Jos haluatte kuitenkin testata yön yli syntyviä overnight curlsejä, niin nutturavalkin (tai sukan!) avulla tehty nuttura keskelle päälakea oli niistä suosikkini:Kannattaa mieluummin odottaa että hiukset ovat kuivat tai kuivata ne, ja tämän jälkeen kostuttaa niitä  reippaasti suihkuttamalla vettä ennen kuin tekee nutturan.

Hyvää loppuviikkoa ja testailuiloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti