maanantai 19. lokakuuta 2015

Lepoa ja vauvoja


Kuumeisen illan jälkeen päätin pitää kunnolla lepoa treeneistä - sekä minulla että Panulla kävi niin, että kuumeemme nousi nimenomaan heti treenin jälkeen. Normiflunssassa minulla on aika huoleton suhtautuminen treenaamiseen, mutta kuumeen otan aina vakavasti, varsinkin kun sitä on minulla niin harvoin. Lisäksi kun treenaa ahkerasti 5 krt vko lähes vuoden ympäri, niin on ihan hyväkin ottaa välillä viikon breikki, jotta lihakset saavat kunnolla levätä.Lauantaina oltiinkin sovittu reissu Pyhä-Häkin kansallispuistoon kaveripariskunnan ja koiruuksien kera. Onnistuin jotenkin kipeyttämään juuri ennen reissua yhden varpaani, mutta onneksi se ei juurikaan haitannut kulkua... Minä olisin halunnut neljän lepopäivän jälkeen tehdä pisimmän 17 km lenkin, mutta Panun mielestä 7 km oli ihan riittävä. ;) Toki oltiinkin paikan päällä vasta klo 12.


Kolme tuntia meillä meni kun pysähdeltiin koko ajan räpsimään kuvia sekä pysähdyttiin laavulla paistamaan makkarat. Sää oli onneksi tosi hyvä näin myöhäiselle syksylle, aurinko paistoi alkumatkan ja porukkaa oli hurjasti liikenteessä - ehkä syyslomankin vuoksi. Onneksi kuitenkin pysähdyimme hetkeksi sivupolulle, jolloin pääsimme väliin missä edessämme eikä takanamme kulkenut ketään ja pystyimme pitämään koiria irti. Nuo hauvat ovat sellaisia kilttejä rassukoita joilla ei ole mitään metsästysviettiä, joten ne köpöttelivät kiltisti aina polkua tai pitkospuita pitkin.
Olen ihan addikti luonnossa liikkumiseen, jos minut päästettäisiin niin olisin joka viikonloppu varmaan jossakin luontopolulla retkeä tekemässä! Tykkään myös kovasti valokuvata hienoja maisemia. Se on parasta kun sinulla ei ole mitään suunnitelmaa, vaan yhtäkkiä huomaat että "Ah! Tästä kohdasta saisi hienon kuvan." Joskus se toimii, joskus ei, useimmiten toimii. En ole jaksanut opiskella kuin perusasiat aukoista ja ISOista ja histogrammien ulkonäöstä, sillä kuvia on niin helppo nykyään jälkikäteen säätää. Olisihan se ihan hyvä käydä joku koulutus tietysti. Ainoa missä yritän olla tarkkana on nopeiden liikkuvien kohteiden kuvaaminen: siinä täytyy asettaa suljinaikaa eli shutter speediä kohdilleen tai muuten ovat vilkkaiden koirien tassut sumeita. :)


Viikonloppu menikin vauhdilla ohi kun perjantaina käytiin parin muun kaveripariskunnan kanssa leffassa (Napapiirin sankarit 2, ei tietysti ollut yhtä hyvä kuin eka...) + syömässä, lauantaina oltiin päivä Pyhä-Häkissä + iltaa vietettiin pelailemalla taas kavereiden kanssa itse keksittyjä pelejä, ja sunnuntaina oli ystävien vauvan kastejuhla.
Lettikampausta vaihteeksi

Napsin myös juhlista lähtiessä parit baby belly-valokuvat muistoksi raskaana olevalle ystävälleni, niistä tuli aivan ihania vaikka sessio olikin tosi pikainen <3 Kaunis malli helpottaa asiaa!

1 kommentti:

  1. so many people into it and what got you into well for from AAA you know I was always walking Blackcore Edge Workout to get being get stronger knows a pretty strong here I know a lot of the media place that insecurity my and you know I spent my teens early20's really desperately trying to bulk up I was.

    http://powerpumpxladvice.com/blackcore-edge-workout/

    VastaaPoista