torstai 2. heinäkuuta 2015

Enää pari päivää...


Sitten alkais loma! Ja ihanat ystäväiset tulee lauantaina remontin lopettajaisiin <3 Huimat 9 kk kestänyt kylppäriremontin piina alkaa viimein olla ohi, enää jäljellä muutama hassu valokytkimen suojan vaihto ja pesukoneen kytkentä. Allashuoneeseen tilattiin Maskusta kolmen istuttava tyylikäs musta nahkasohva ja kaksi ihanaa lepotuolia valkealla nahkaverhoilulla. Ne saapuvat sitten joskus elokuun puolessavälissä. Paneeliverhotkin lähtivät tilaukseen, itse asiassa juurikin yläkuvassa oleva kangas, jonka seuraksi tulee samaa turkoosia sävyä oleva yksivärinen kangas. Sama sisustusompelimo tekee pukuhuoneen petsatulle puupenkille myös pehmusteen.

Vielä olisi paljon hommaa, pitäisi siivota talo ja allasta suojaavan muovin irroittaminen on sitten oma projektinsa kun se suljettiin höyryteipillä... Ostettiin ksyleeniä, hengityssuojaimia ja mattoveitsiä. Toivotaan parasta. Tänään päätin toteuttaa etätyöpäivän niin, että laittelin aamupäivän pihamaan kukkia auringossa ja aloittelin kirjoitushommat vasta iltapäivällä.


Mulle tuli pieni kesänuha, onneksi ei ole vuosikausiin tarvinnut sänkypotilaana olla näiden flunssien kourissa. Joskus olen täällä sitä puhunutkin, että kuumetta on varmaan ollut viimeksi joskus 7 vuotta sitten ennen kuin aloin treenaamaan HIIT-tyylillä. Tämäkin nuha meni parissa päivässä ohi eikä edes vaikuttanut treenaamiseen. Join varmuuden vuoksi hunajalla terästettyä pakuriteetä useaan otteeseen, ei kai siitä haittaakaan ole... :)


Tilaamani rimapohjainen kumivene saapui viimein, joten kohta pääsee toivottavasti tekemään vesipelastustreenejä ihan kotinurkillakin. Että sitä voikin jostain innostua, olin kuin pikkulapsi odottamassa jouluaattoa kun odottelin sitä venettä!


Panulla on verenpaine koholla ja saatiin mittari lainaan, niin tulipa myös mitattua verenpaine itseltä. Se on aina ollut matalalla ja nytkin arvot näyttivät hyviltä. En vaan ymmärrä miten Panulla voi olla pulssi 47 ja minulla 67, kai se on yksilöllinen ominaisuus kun tässä tapauksessa kuntotaso ei taida selittää asiaa. Kaveri sanoo mua "terveystädiksi", ja nytkin ois kiva kehittää terveysohjelma millä sais tuon äijän verenpainetta ja kolesterolia alas... Tarvitaan psykologisia suostuttelukeinoja! Ohjelmassa voisi olla joogaa ja koiran silittelyä, ja ruokavalioon voisi lisätä avokadoa, pähkinöitä, kookosvoita ym. ja jättää viikonloppupitsat välistä... Viimeinen voi kyllä olla hankala ja kesällä tuota alkoholiakin tulee varmaan viikonloppuisin otettua, on sen verran monta juhlaa tiedossa.

Nyt kun stressi loppui on päässyt itsekin katsomaan paremmin ruokavaliota. Talven aikana mulle tulee yleensä 1-2 kiloa lisää ja kesällä ne sitten sulavat pois kun on touhu päällä, joten en ole ottanut asiasta paineita. Nyt on menty reilu viikko vähän kevyemmin ruokavaliossa ja painoa on lähtenyt se puoli kiloa viikossa. Olo on paljon parempi kun saa taas tuntea miltä se nälkä tuntui ja syödä paljon kasviksia. Niska on vihoitellut välillä, itse asiassa tällä kertaa oikean lavan alue missä ei viimeksi ollut oireita, mutta olen saanut kivut kuntoon sillä asentokorjausohjelmalla minkä suunnittelin itselleni keväällä. Sitä vaan unohtaa tehdä ohjelmaa kun kipuja ei ole... :( Pitäisi ennaltaehkäistä.

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua, ja lomalaisille upeaa lomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti