maanantai 15. kesäkuuta 2015

Treenihaaste 8

Sateinen ja harmaa Jyväskylä pilvien yläpuolelta!

Back in Finland! Olipas hieno reissu, täytyy laittaa kuvia jossain vaiheessa. Oxfordissa on ihan omanlaisensa tunnelma, ja ymmärrän nyt hyvin miksi Harry Potter -leffojakin kuvattiin siellä. Täytyy sanoa, että kaikista ulkomaisista kaupungeista missä olen käynyt, se taitaa sujahtaa nyt kyllä kärkeen viehättävyydessään.

Palasin viime yönä kotiin ja nyt on uupumus päällä, joten tämän viikon haaste mennään Youtube-ohjeella. Juhannusviikon kunniaksi annan helpon ja lyhyen haasteen.

50 polviennostoa tangossa roikkuen


Jos et omista leuanvetotankoa, voit yrittää etsiä jonkin roikkumapaikan kaupunkisi liikuntapaikoista. Onhan noita puun oksiakin tarjolla! ;) Jos haluat käsille enemmän treeniä, voit toki tehdä nostot myös dippiasemassa tai kahden pöytätason välissä "roikkuen". Jos et miiiilläään saa käsiisi mitään, mene selällesi lattialle ja nostele jalkoja suorana ylös.

Roikkuessa pidä liike koko ajan hallittuna ja yritä pysäyttää vartalon heiluminen, jotta et käytä liike-energiaa apuna jalkojen nostossa. Mieluummin hitaampi suoritus kuin nopea heiluminen. Mallia vaikka tämän videon alusta:
Vuonna 2011 oma aika oli 4:42. Katsotaan saanko uusittua tämän ennen juhannusta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti