keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kaikenlaista uutta kivaa!!


Kotistartti - kuukaudessa kuntoon

Nyt tulee enemmän huutomerkkejä kuin normaalisti, sillä sain juuri tiedon, että väitöskirjani toinen artikkeli on näillä näkymin hyväksytty pienillä korjauksilla! Kyllä lämmitti mieltä kun yksi arvioitsija sanoi odottaneensa tällaista tutkimusta 30-50 vuotta, ja että olisi kunnia lehdelle saada julkaista artikkeli! :) Huh. Aiheena siis asiakkaiden ja terapeuttien sympaattisten hermostojen synkronia pariterapian aikana.

Uusia tuulia on vaikka millä mitalla: Nettitreeni.com sivut ovat uudistuneet ja sieltä voi jo lukea ensimmäisen blogitekstini. Esittelen siinä harjoitusohjelman asennon korjaamiseen, erityisesti niskavaivoihin, mutta liikkeet auttavat myös selkävaivoihin ym... Tällä siis sain itseni kuntoon, kokeilkaa ja kommentoikaa! Vaikka ei kipuja (vielä) olisikaan niin on "huoltaa" rankaa ihan muuten vaan vaikka treenien päätteeksi.

HIIT/kotitreenejä paketoidaan vielä lopulliseen muotoonsa, joten niitä ei ole juuri tällä hetkellä esillä tilattavissa sellaisinaan. Odotellessa voitte tsekkailla kiinnostaisiko HIIT-treenejä sisältävät Summer Challenge 3 kk paketti tai Tough Viking treeniohjelma 6 viikkoa (itse kisa on 5.9, mutta treenata voi toki ilman kisa-ajatuksiakin). Esim. tuo Summer Challenge on ollut tosi suosittu! :) Avajaistarjouksena noistakin tuotteista saa -15% koodilla AVAJAISET15.

Uusia tuulia on myös kotitreenien saralla siinä, että olen suunnitellut ja kuvannut kokonaan uuden treenipaketin TÄYSIN aloittelijoille! Olen aina sanonut, että näitä kotitreenejä pystyy muokkaamaan oman kunnon mukaan, mutta jos ei ole liikuntataustaa ei välttämättä ymmärrä että esim. askelkyykkyhypyt kannattaa muuttaa askelkyykyiksi. Tai että HIIT:eissä voi lyhentää työintervalleja ja pidentää lepointervalleja. Onhan se totta, että sellaisinaan treenit vaativat ok peruskunnon ja osa liikkeistä on monimutkaisia & suorastaan haastavia - niinpä starttipaketissa lähdetään kohottamaan sekä voimatasoja että aerobista kuntoa, edeten joka viikko vähän haastavampiin asioihin. Liikkeet pysyvät kuitenkin "koreografialtaan" yksinkertaisina, ja välineinä käytetään ainoastaan käsipainoja. Nyt paatuneinkin sohvaperuna voi helposti ja nopeasti kohottaa kuntoaan kotona :) Kunhan saan editoitua ohjevideot niin aletaan paketoimaan tuotakin settiä.


Viimeinen uusi asia: kahvakuula ja herkullisen väriset jooga blokit saapuivat <3 Ei uskoisi, miten hyvin pelkkä 2 kg korotus tuntuu heti kun alkaa tekemään. Jos sinullakin on tarve päivittää edullisesti kahvakuula, niin Biltemasta nämä lähtevät todella halvalla verrattuna kuntoiluliikkeisiin: 12 kg paino maksoi 32,90 e ja ajaa kyllä asiansa (eikä tämä teksti sisällä mainosyhteistyötä). Jooga blokit tilasin täältä, nekin vain 9,90 e kpl. Tosi monikäyttöiset sekä tasapainoiluun että venyttelyyn, helpompi harjoitella spagaatiakin tuollainen lantion alla. Tosin mä tarvitsen ehkä molemmat päällekkäin kun olen niin rautakanki... ;) Tässä esim. tuettu kala -asento rintarangan avaamiseen:


Viikonloppuna lähdemme koiran kanssa meidän ensimmäisiin vesipelastuskokeisiin! Apuaaa. Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti